בהמשך לשאלותיי על דימום ובהמשך לתשובותיך כמובן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כבר ממש מיואשת. עד שהדימום נפסק לי ביומיים האחרונים אז פתאום היום בערב התחיל שוב דימום. לא משהו חזק מידי ולא משהו שיצא על התחתון אבל עדיין רואים שזה דם טרי. האם זה סימן שיש החמרה או שזה רק אומר שהדימום או מה שקראת לזה המטומה סובכריונית פשוט לא הפסיק ולוקח לו זמן? כמה זמן לוקח לזה להיעלם? אני מזכירה שביום חמישי ראו דופק ומחר אני נכנסת לשבוע שביעי... זה כבר ממש מתחיל לייאש אותי. האם זה משהו שדורש ממני מנוחה מוחלטת עד לרמה של לא ללכת לעבודה? האם זה משהו שמצריך שמירת הריון? האם זה שחזר הדימום ולו הקל ביותר זה מגדיל את הסיכויים להפלה או שעדיין מצבי טוב והסיכויים לצידי???
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

הסיכויים עדיין לטובתך
    האם זה מחמיר או נספג אפשר לדעת רק מהאולטרה סאונד
    ואל תתייאשי, בסוף זה יעבור וייפסק

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה