אני כבר לא יודעת מה לעשות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוריה לא נירדמת לפנ ישעה 3

8 תגובות
עמוד 1
  • מה היא אוכלת? תני לה דייסה שתהיה שבעה
  • אני מביאה לה דייסה, ואחרי אוכל היא פשוט רוצה לשחק ולא לישון, ואם אני משכיבה אותה לישון לבד במיטה אז היא בוכה ממש בצרחות.

• זה משהו חדש? או תמיד ככה? מתי היא קמה בבוקר?
    הבית מואר בלילה? רצוי ממש להשאיר אור קטן באחד החדרים.
    טלויזיה דולקת? למרות שזה קשה רצוי שלא תפעל..
    שימי מוזיקת רקע שקטה.
    תחזרי על המשפט 'עכשיו לילה- ישנים'
    התמדה זה המפתח
    בהצלחה

• זה כבר חודש שהיא הולכת לישון ממש מאוחר, היא קמה בבוקר בסביבות 10 ואני כל הלילה משאירה אור בסלון וכמובן שאני חוזרת כל לילה על אותו משפט שעכשיו לילה והולכים לישון ואני מראה לה גם דרך החלון שעכשיו חושך וצריך כבר לישון, אבל זה ממש לא עוזר

• אה...אז קודם כל תעירי אותה יותר מוקדם בבוקר!!!
    10 זה ממש מאוחר! ברגע שתשברי את המעגל הזה של לקום מאוחר אז גם הלילה יסתדר. זה יהיה קשה בהתחלה, אבל תצאי איתה מחר על הבוקר לגינה, לשמש...
    תעסיקי אותה עד 12 שתתמוטט

• הי אני רואה שזוהי השעה הקבועה שלנו
  • tooli80 חחחח הקטנה שלי נרדמת בשעות מאוחרת של הלילה,,, אבל אני רואה שאצלך אותו סיפור הולכים לישון מאוחר?

• לדעתי חסרה לה שגרה קבועה
    לקום מוקדם בבוקר (לפני 10)
    לעייף אותה...
    לאכול, לשחק, קצת יצירה (אני מניחה שאת איתה בבית)
    ולקראת הערב להחשיךך קצת לעמעם אורות - כל הזמן לחזור ולומר שהולכים לישון עוד מעט
    ולא לפספס את החלון הזדמניות של השינה. (פיהוק, שפשוף עינים, בכי של קיטור לא ברור..)
    שלא תבוא עייפה מידי ואז היא תיהיה עירנית מיד -ככה זה עובד...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה