מוזיאון הילדים בחולון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • במסגרת חגיגות יום ההולדת הלכנו אתמול למוזיאון הילדים בחולון.

מוזיאון - זה לא!!!!

מדובר על פעילות לילדים, סיור מובנה עם פעילויות.
    קצת קשה להסביר בדיוק מה קורה שם, יוצאים בקבוצות קטנות לסיור-סיפור מאוד מובנה שבמהלכו יש פעילויות שונות לילדים, לכל קבוצות גיל יש סיור-סיפור המותאם לה, "סיור" זה קצת גדול כאן כי אין תערוכות או משהו כזה, לכל סיפור יש התאמה מדוייקת במוזיאון, לסיפורים אין כמעט ערך מוסף, הם מורכבים מדברים שהילדים כבר אמורים לדעת, המדריכות אומנם נחמדות ומנסות לשתף את כל הילדים בפעילות אבל יודעות את הסיפור ולא ממש מעבר לו
    (-מה בלשים לובשים?
    - עניבה
    - מה פתאום! בלשים לא לובשים עניבה! הם לובשים מעיל צהוב וארוך!)

מבקשים להגיע כרבע שעה לפני השעה שנקבעה לפעילות, כך שהגענו בשעה 9:00 לפעילות של יובל, הפעילות של מעין נקבעה לשעה 10:00 כך שבמשך שעה לא היה למעין מה לעשות, היינו באוהל שאין שם הרבה מידי מה לעשות (ביררתי כשהזמנתי כרטיסים ונאמר לי שיש שם פעילות יצירתית, מסתבר שיש רק בחגים, אין בשבתות, ובשבתות של גשם גם אי אפשר לצאת החוצה, תודה לאל על הגלקסי

5 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מאמינה שהייתם בחולון ולא באתם
    פייס: ortal_hori
  • שמחה שנרגעת

• אני הייתי עם אביאל וליה כמה פעמיים במוזיאון הילדים והם מאוד נהנו בפעם הראשונה לקחתי איתי מישהי בגלל שכל אחד נכנס לקבוצה אחרת.
    ובפעמים האחרונות כבר לקחתי אותם לאותו מסלול.

• הילדות נהנו זה מה שחשוב

אני יודעת שהפעילויות שם מאוד מומלצות לילדים
  • אני לא חושבת שילדים שנהנים זה מה שחשוב!
    אני בהחלט חושבת שיש כאן הטעיית ציבור!!!!
    זה לא מוזיאון! אין שם תערוכות!
    יש פעילות מאוד יקרה שבאמת לא נותנת שום ערך מוסף.
    אפילו אני לא הבנתי מה רצו להגיד שם ואני לא חושבת שאני טפשה נורא....

בכל מקרה - ממליצה בחום לא להוציא שם כפסים!

טוב שעיריית חולון מאפשרת לילדי הגנים לקבל שם שירות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה