היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוף. אני בוכה עכשיו אחרי עוד מסכת עינויים בצורת משאף-כפוי לבר...
23 תגובות
עמוד 1
מאמי
מתוקה
כשלנתנאל היה ברונכיטס, והייתי צריכה לעשות לו אינהלציות עם תרופה 3 פעמים ביום במשך שבוע, הרגשתי בדיוק כמוך. אין מה לעשות, רוב הילדים לא סובלים כשמחזיקים אותם ללא תנועה ומכריחים לנשום באיזה מסכה. אבל, כל מה שאת עושה, את עושה למענה, וזה חלק מלהיות הורה, לדאוג לקטנטנים שלנו ולפעמים לגרום להם ל"אי נוחות" אם זה מה שצריך. אל תדאגי, בר לא תאוהב אותך פחות בגלל זה!!!!!!!!!!!!
ואי,ככה היה לנו גם עם האינהלציה. לנו הרופאה אישרה לשים את המשאף קרוב לאף ושנעמה תחזיק,אם היא לא-רוצה מסיכה צמודה.
ברוש,כזאת מתוקית,החלמה-מהירה,איך שהיא כזאת שלווה ורגועה,חמסוסה
שניה אחרי שזה הסתיים,נעמה פתאום רצתה שוב וחזרה לתת בנו מבט חם ואוהב,ממי שלי
באיזה סיטואציה את עושה לה את זה?.... תסיחו את דעתה בדברים אחרים כמו שירים ריקודים טלוויזיה.... והיא ממש לא תפתח דברים שליליים אל תכניסי את עצמך לסרטים.... היא לא תזכור את זה בכלל
מאמי ,זה נשמאה שאת סובלת יותר ממנה
גם אצלנו זה היה ככה ועשינו לנו מנהג: היא סופרת עד עשר בעברית ובאנגלית ואז סיימנו בגיל שלה אולי תשירו שיר ושהיא תתרגל שכשנגמר השיר זה נגמר, אולי תשימי את המשאף עליך כאילו את משתמשת בו ותשירי את השיר וככה היא תראה שזה לא נורכ ותרצה גם חוץ מזה את יכולה לעשות לה כשהיא ישנה, שיהיה בהצלחה
היי
נשמע לי קשה, אבל אני בטוחה שברוש לא תפתח רגש שלילי אליכם! תהיו חזקים ותמשיכו בטיפול
מתוקה, בר לא תפתח רגשות שליליים כלפיכם כי היא תלמד שאמא ואבא יודעים מה טוב בשבילה. זה כמו שהיא תגיע לגיל 14 ולא תרשו לה לצאת למסיבה עד אמצע הלילה- היא תבכה, תשתולל אולי אפילו תגיד שאתם רעים אבל זה יעבור. כי היא תדע שאתם לא עושים את זה להרע לה.
הדבר היחיד שאני יכולה להציע זה להסיח את דעתה כמו שהבנות פה אמרו, אולי לעשות לה אינהלציה מתוך שינה ולהושיב אותה ממש מתוך שינה?
בכל מקרה, מאחלת המון בריאות!!!!
גם אנחנו עברנו את עניין האינהלציה עם הקטנה שלנו כשהייתה בת 7 חודשים, אבל לנו הרופא אמר שמספיק לספור עד 12 (כי צריך 6 נשימות בערך). אז פשוט ספרנו איתה בקול רם, שרנו איתה, שיחקנו איתה, ובכלל ניסינו להסיח את דעתה, וזה עבד יופי. בפעם הראשונה היא ממש לא אהבה את זה ודי בכתה, אבל בהמשך - למשך שבועיים!! - היא הייתה ממש רגועה.
מבינה אותך לגמרי. גם לנטלי אנחנו עושים אינהלציות וזה לוקח כ - 10-15 דק'. וזה סיוט!!!!
תחזיקי מעמד
מתוקה
[/url
אני ממש מבינה אותך, יש הרגשה כאילו את מתעללת בה. קשה לראות אותם בוכים ככה. אבל את צריכה להבין שאין לך ברירה וזה לטובתה והיא לא תשנא אותך בגלל זה. הבן שלי ב 3 וחצי שנים ועדיין סיפור לטפטף לו טיפות לאף כי הוא בורח ובוכה. לנו כהורים אין ברירה.
תודה על כל העצות.
ממי לא יהיו לה שום רגשות כלפיכם את יכולה להירגע אולי זה מרגיז מעצבן ואפילו פוגע אבל בסופו של דבר זה עובר ונשכח כלא היה ואין ספק שזה מאוד מאוד קשה - אני עם להב פשוט הייתי מחכה שתישן ושמה את האינהלציה לידה שיכנס מה שיכנס
קודם כל החלמה מהירה לקטנטונת!
אוף בא לי לבכות במיוחד מהתיאור שתיארת שהיא מתייאשת