היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה / איך אתם עושות כאשר יש לכם בבית ילדים שכבר לא ישנים צוהריים ?????
הכוונה לימי שישי- שבת בצוהריים כאשר זה הזמן היחדי כדי "לבלות" קצת זמן עם הבעל...... אתם שמות לילדים איזה סרט בטלויזיה....? משחקים בחדר ????? נועלות את עצמכם בחדר????
איך עושים ?
מה אתם עושות ?
29 תגובות
עמוד 1
"מבלים" עם הבעל בערב?
בערב
השאלה לצוהריים-
אני לא מחזיקה מהצהריים של שישבת כזמן עם הבעל אלא זמן משפחתי כך ש....
זה ממש לא אפשרי אפילו לנסות לנהל שיחה כשהגדולה בסביבה.
נראה לי שזאת יכולה להיות קצת בעיה בצהריים
מבלים עם הבעל רק בלילה.. גם אם במקרה וקרה נס ויותם כן נרדם צהריים - אנחנו מיד קופצים למיטה להשלים שעות שינה
בלילה???????????? למי יש כוח שנינו נרדמים מול הטלויזיה.... מה רע בצוהריים?
מהההה? אף אחת????????????????
אף אחת!
מאמי לא בלילה, בערב
אנחנו לפעמים סוגרים אותם בחדר - הן משחקות יפה ביחד פייס: ortal_hori
אז אני יכולה להגיד לך שכשאוריאן ישנה, לפעמים איזה סרט טוב היה מחזיק את ירין בסלון ..אבל בהחלט יכולה להגיד לך שלפעמים כלום כלום כלום לא מחזיק אותם בסלון ואז יש אורחים לא קרוים שלא מאפשרים 3 ד קות בשקט ואז כמובן לא מתאפשר להתחיל ובטח לא לסיים (שלא נאמר לגמור
וואי אני רואה שזה הולך להיות אחד ה - שירשורים....
שולחים את הלדים לסבתא
אין מצב בצהריים אם שני הילדים ישנים בצהריים, הדבר שאני הכי רוצה זה.... לישון!!! You're my heart, you're my soul
אם היה לי זמן "בילוי" עם הבעל בשעות האלו.... (צהריים...) הייתי אמא להרבה יותר מ3 חחחחחחח מחכים שירדמו או סוגרים את עצמנו בחדר +נעילה....
אין מצב גם אצלי!!!!!
"אמא נכנסת להתקלח ואבא בא לסבן לה את הגב"....לא עובד?
נראה לך שאני "אבלה" בזמן שהילדות ערות? השם ישמרני מתועבה
עושים הפרדת כוחות כי יובל לעולם לא נרדמת בצהריים
"שולחים" את ארבעתם למרתף... כל המשחקים שלהם שם, המשחקי מחשב של הגדולים, אבא מפרגן להם ממתקים ואז....
אנחנו כבר ויתרנו על עונג שבת
מרינה - למה את מגלה סודות מקצוע?!!!!! פייס: ortal_hori
מרינוש - שנים אבא שלי ניסה את זה על אמא שלי, היא תמיד סרבה כשהיינו בסביבה
אורטלי לא יודעת...האמת אני לא מבינה למה זה הפך לבעיה..למרות שכנראה עם ילד אחד זה באמת בעיה... בתכלס..יש אינסוף אפשרויות לחפוז