היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ספרים, ספרים!!! אתמול לא היה לנו הרבה מה לעשות חוץ מלהתכרבל יחד מתחת לשמיכה פרוותית ענקית ולקרוא.
אז על אילו ספרי ילדים ופעוטות אתן ממליצות? ספרים לכל גיל כמובן
8 תגובות
עמוד 1
חזרנו בזמן-האחרון ל"הזחל-הרעב"! וזה חמסוס בהחלט מעודד אכילה.
יש לנו את אותו מדף-הספרים בגדול בבית
הבת שלי אוהבת את האריה שאהב תות, מעשה בחמישה בלונים , אליעזר והגזר,הבית של יעל ונילי תיקני לי.. [/center] ]
אני יכולה להמליץ לקצת יותר גדולים: "סבתא עוד פעם"- מהמם! "חתול תעלול" (ד"ר סוס) "אני רוצה לחזור לבטן של אמא"- להריוניות עם ילדים גדולים "אריה הספריה"- לגדולים, אבל קראנו לאט והסברנו וליאור (וגם אני) מאוד אוהבת. כמובן- הבית של יעל, מיץ פטל, הביצה שהתחפשה- אני מתה על זה. זה מה שאני זוכרת רגע...
מיכל
הי, אני ממליצה על איילת מטיילת, איפה איילת, בוקר בהיר אחד, לילה טוב גורילה, רעם ברק וגשם (מתאים לעונה), שמוליקיפוד, איפה גברת זרת (מקסים), פילים בכל הצבעים, אליעזר והגזר, קרמר החתול ישן כל הזמן, סבא שמן וסבא רזה.... להמשיך?
איזה הבדל בין בנים לבנות אנחנו סוף שבוע בילינו בג'ימבורי, מגלשות ראש, טיפוסים על הקירות, ריצות אחרי כדור בתור אחת שממש אוהבת לקרוא, אני כל פעם לוקחת ספר, מושיבה את נתנאל ומתכוננת לכמה דקות של קריאה כיפית, אבל נתנאל ממש לא בעיניין לא מסוגל לשבת על הטוסיק שלו 5 דקות... אז אין לי שום המלצות, אבל כל הכבוד לנופר!!!!! איזה כיף לכם!!!!!!!!!!!!
תפילילה אין על הספר הזה עוד שאחי היה תינוק קראתי לו אותו...הוא כל כך מדהים
ספר גמילה מחיתולים מעולה!!! החיתול האחרון שלי זה ספר הפעלה עם חיות קורן כבר גמול ועדיין אוהב אותו הוא ציץ לחיות בחיתול ואומר אמא הוא עשה קקי גדול חחחח הצב של אורו ,
מצבי כמו של נסטיה- אני לוקחת ספר ובסוף אני מקריאה לעצמי ונהנת והילד הולך להוציא גרביים מהארון או סירים מהמטבח