תגידו לי שזה בסדר.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אהבת חיי כבר בת 8 חודשים ועדיין מתעוררת בלילה כדי לינוק. עד לפני חודש וחצי לא היה איכפת לי לקום מתי שהיא מבקשת, אבל מאז שחזרתי לעבודה זה פשוט קשה. אני מרגישה כמו סמרטוט סחוט.
    בלילות האחרונים אנחנו מנסים להקפיד על לו"ז ועל הגבלת הנקה בלילה, וזה באמת שיפר את המצב (פעמיים היא הגיעה למצב של 8-9 שעות רצוף ללא הנקה). הלילה, לעומת זאת, היא הלכה לישון בשמונה (כמו כל לילה), קמה ב-23:00 וינקה, ואח"כ קמה ב-5:00 כדי לינוק. אני הלכתי לישון רק ב-1:30. אז קמתי נורא עצבנית. נורא נורא עצבנית.
    השילוב של העצבנות שלי עם הצרחות שלה (משום שאני מנסה להימנע מלהניק, כדי למשוך עוד קצת) הוא לא מוצלח בלשון המעטה. בסוף אני מוציאה את העצבים שלי עליה... קצת מרימה את הקול, קצת קוראת לה קרציה... ואז מרגישה ממש ממש רע עם זה. וזה ממש לא עוזר שבעלי מתעצבן עלי בעקבות זה ואומר לי להירגע (שזה הדבר הכי נורא לומר לבן אדם עצבני).
    אני כבר לא יודעת מה לעשות. אני ממש מתוסכלת בלילות, נורא עייפה, ולא מצליחה לשמור על קור רוח למשך יותר מ-10 דקות. אני כל כך מאוכזבת מעצמי וכועסת על עצמי שאני מוציאה את העצבים עליה, אבל אני פשוט לא מצליחה לשלוט בזה.
    תגידו לי שזה נורמלי... בבקשה... רגשות האשם מכרסמים בי..
4 תגובות
עמוד 1
  • ברור שזה נורמאלי!!! את בן אדם!!!

אבל... אולי אפשר להעביר אותה לחלב אם שאוב ואז בעלך יוכל לעזור לך בזה ?

בכל אופן, קבלי
  • מאמי אני הכייייי מבינה אותך גם אני מניקה בלילה וכניראה החלב שלי כבר לא משביעה אותו ובגלל זה הוא קם כל שעתיייים

• אולי תנסי לתת בלילה מטרנה בתוספת של דייסה וככה זה ישביע אותה יותר??
    חלב אם ידוע כדליל ופחות משביע, דבר שני היא גדולה ואין סיבה לא להוסיף לה דייסה

• תודה על התמיכה

בשבע בערב היא מקבלת דייסה של מטרנה (בערך 150CC) ולפעמים אני נותנת לה גם קצת לינוק. אח"כ אמבטיה וב-20:00 למיטה.
    בד"כ היא מתעוררת שוב בסביבות 23:00 ואני מניקה אותה שוב כדי למשוך את השינה שלה עד 06:30-07:00. זה עבד פעמיים, ופעם אחת היא אפילו וויתרה על ההנקה של 23:00 ופשוט ישנה עד 05:00. העניין הוא שהלילה היא גם קמה ב-23:00 וגם ב-05:00 שזה לא מאוד עוזר לי, כדי אני הולכת לישון יותר מאוחר (שזו טעות שלי, אני יודעת). מה גם 05:00 זה שעה לפני שאני צריכה לקום וזה הכי מתסכל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה