שאלה קצת מביכה.... אבל אם לא פה אז איפה.. :/ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול לאחר יציאה ראיתי דם טרי (לא מהנרתיק)- כתוצאה מהיציאה.
    עכשיו כל פעם שאני מחליפה שבוע כמובן אני קוראת על שבוע ההיריון המתאים... אני יושבת לי וקוראת עכשיו בשבוע 29 - היום נכנסתי אליו, שבמקרה של דימום מפי הטבעת יש לפנות לרופא... האם כך עלי לנהוג??? - אציין כי זה לא משהו שחזר על עצמו....
    סליחה על השאלה הלא נוחה
    ותודה מראש :)
    באהבה...

בולי בלבולי
9 תגובות
עמוד 1
  • בשבועות מתקדמים יש לחץ של הרחם על המעיים ולכן יכולים להיווצר טחורים / סדקים ולפעמים יש דימום
  • היי בולי בלבולי את כמוני באותו שבוע איזה קטע אם נלד באותו יום
  • היי בננות.. תודה לכן על התגובה....
    האם ללכת לרופא נשים על זה? או לכירורג פרוקטולוג? אין לי מושג למי לגשת...

ושרוןןן איזה כיף לנו!!! איפה את מתכננת ללדת?
    באהבה...

בולי בלבולי
  • נראה לי רופא נשים את צריכה ללכת מקסימום הוא יפנה אותך לגורם המתאים .

ולשאלתך אז בע"ה איכילוב, ואת??

• יכול להיות שיש לך טחורים או שאולי אכלת משהו שנראה כמו דם בצואה למשל עגבנייה או סלק? כדי לבדוק אבל לא להילחץ

• תרגישי טוב

• אוקיי אלך להיבדק... תודה בנות :)
    ענבל אני כנראה בוולפסון הפרופסור שאני מטופלת אצלו מנהל שם את כל הפריון והילודה... כך שהוא כבר יודע את רקע שלי... ומכיר אותי ...
    באהבה...

בולי בלבולי
  • כמובן שאם את דואגת אז תלכי להיבדק בשביל להיות רגועה..
    אני לא הלכתי כי היה נראה לי שזה הגיוני.. יש עצירות ולפעמים טחורים. אחרי יציאה יש קצת דימום בניגוב שלא ממשיך אח"כ וגם אני ממש מרגישה את הכאב כשזה נקרא שם, אז נראה לי שזה מהטחורים והעצירות ויעבור אחרי הלידה..
    אבל שוב, אם זה מלחיץ אותך, או הדימום ממשיך ג הרבה זמן אחרי, אז ברור שתלכי לבדוק..

תרגישי טוב!!
  • היי פאפאיה... הדימום לא נמשך אחרי .. רק בעת הניגוב... אני גם חושבת שזה בגדר התקין.. אבל אני אתקשר לרופא בכל מקרה....
    תודה :)
    באהבה...

בולי בלבולי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה