חוק חינוך חינם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• בהמשך להודעה הקודמת שלי הדסקה טוענת שעדיין לא נכנס החוק הזה , ולפי מה שאני הבנתי כן נכנס?
    משהי יודעת בוודאות?

6 תגובות
עמוד 1
  • כבר פרסמו בעיתון של שבת הודעה לכל הגנים הפרטיים אם הם רוצים להתאגד ולהצטרף לסידור הזה.זה נכנס - ובענק
    פייס: ortal_hori
  • גם אני הבנתי שהחוק עבר ונכנס לתוקף ב- 01.09.12 טפו טפו טפו בלי עין הרע מלח שום פלפל וכל השאר
  • גנים פרטיים הולכים לסבול, למה? כי יש להם ילדים בטווח הגילאים שמתאים לגן עיריה. למה שאשלם אלפי שקלים אם בעיריה יש בחינם לטנושי? טנושי בת 3 היום!
    הורים יעדיפו לשלוח לגן עירייה בחינם - ואצלם ישארו הקטנים יותר.

הממשלה מציעה לגנים הפרטיים להצטרף להסדר הזה באמצעות התאגדות ופורסמה על זה ידיעה מטעם המדינה בעיתון שבת. הם מדווחים על הפעילות שלהם, יהיה פיקוח וכו'. קשה להודות - אבל סוף סוף עשו פה מהלך נורמלי לטובת ההורים במדינה הזו
    פייס: ortal_hori
  • אורטלי - מסכימה איתך שקשה להודות.. בגלל זה אני לא מודה עד שזה לא קורה
  • ואת מאמינה לי???
    אישה בהריון עם 2 פעוטות שלא יצאו מהבית כל הסופש???
    וקרייבינג מטורףףףףףףףףףףףףףףף לשוקולד.....
  • אני גם הבנתי שנכנס רק שיש בעיה כי יש צורך בבניה של גנים חדשים... לכן לא בטוח שזה יתפוס כבר בשנה"ל הבאה אלא אולי רק לאחריה. ז"א מי שכבר נמצא כרגע במסגרת עירונית כנראה יזכה לזה אבל מי שעכשיו בפרטי ויצטרך לעבור שנה הבאה לעירוני לא בטוח.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה