המלך אמר!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • המלך אמר שמי שעברה מוקפאים ונקלטה תואיל בטובה לשתף אותנו בבקשה בסיפור שלה :)
    אני יום חמישי אחרי החזרה (3 עוברים) ואין שום תופעות לוואי הדד ליין של ההשרשה כבר עבר ואין דם/הפרשות אוףףףףףףףףף.

מתחרפנתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת HELP!!!
11 תגובות
עמוד 1
  • שושה - גם אני אחרי החזרה אבל כידוע לך לא של מוקפאים ואין לי גם שום סימן - אמרו שחייב שיהיו סימנים????
  • שושות,
    מי אמר שחייבים להיות סימנים...
    השרשה יכולה להיות מלווה בכאבי בטן כמו כאבי מחזור וגם בכלל בלי תופעות...
    כמו כן, השרשה מתרחשת בדר״כ מהיום השישי ויכולה אפילו עד היום ה12...

שיהיה בהצלחה בנותתתת!!!
    נסו לא להתחרפן, רק עוד קצת
  • תמיד אנחנו אומרות שלא מחפשים סימנים ,תנסו עוד קצת להתאפק...
    אני עוד בכלל לא התחלתי את הספירה לבטא,אני עכשיו גיבורה נראה אותי אחרי ההחזרה ...
  • שושה,
    אני עשיתי החזרה (אמנם לא של מוקפאים אבל בכל זאת...) ולא היו לי שום תופעות לוואי!!!!!!!!!!!! לא דם ולא נעליים. היה לי רק ממש כמה ימים לפני בדיקת הבטא כאבי מחזור וברוך השם יש לי בן מהמם!!!! אל תחפשי דברים ותנסי לעבור את השבועיים האלו בצורה הכי ראגועה שאת יכולה והכי חשוב - תנוחי ותשתי הרבה
  • את הסיפור שלי סיפרתי פה הרבה פעמים...
    אל תחפשי סימנים זה רק ישגע אותך יותר
    לא חייבים להיות סימנים
    שיהיה בהצלחה!!!
  • בנות תודה... הרגעתן אותי - התחלתי לחפש סימנים.... שאלתי את כל הבנות מהעבודה אם הן לא שמו לב שהתנפחו לי הציצים חחחחחחחחח ונראה לי שזו סתם המצאה למרות שהן חמודות משתפות פעולה (קצת מגזימות "מזה התנפחו ענקיים ניהיו לך...") חחחחח בקיצור מקווה שיגיעו סימנים ואם לא גם טוב העיקר שתיהיה בטא מעל 5 בע"ה....
    נשיקות לכולן ושושה תתעודדי חברה שלי עם החזרת מוקפאים אמרה שלא היו לה סימנים רק אחרי בדיקת הדם...
  • המלך אמר להפסיק לחפש סימנים!!!
  • לי בהריון הראשון לא היו סימנים פרט לכאבים בחזה- שבוע לפני שגיליתי.
    בהריון הנוכחי היה לי דימום השרשה ביום ה-9.
    אל תחפשי סימנים,
    אין קיצורי דרך לצערי,
    צריך פשוט לחכות....
  • תודה נשמות שלי! זה מה שרציתי לשמוע.. שלא תמיד יש סימנים
    אניאעביר ת'זמן בתוכניות ריאליטי
  • שושה לחברה שלי לא היה שום סימן אחרי החזרת מוקפאים ועכשיו יש לה ילדה מדהימה בת תשעה חודשים
    בשורות טובותתתתתתתת
  • איזה כיףףףףףףףף וכמה מעודד לשמוע!
    הבוקר שלי כבר מתחיל יותר טוב

טליה, מה קורה איתך?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה