סקר- איזו מיטה יש לילדים שלכן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

24 תגובות
עמוד 1
  • מאיזו סיבה היא המליצה ישירות על מיטת נוער?
    לירין יש מיטה בסגנון עצמלה , עם מעקה, מיטה נוספת מתחת וארגז מצעים .(מגירות כאלו)
    נראה לי יותר מתאים לילד , ולו מבחינת הויזואליות ...
  • היא אמרה שאם אני ארצה לארח על המיטה הזאת, אף אחד לא יוכל לישון עליה חוץ מילדים (וממש לא יצא לי לארח אף אחד ללילה, חוץ מגיסתי, שישנה על הספה בסלון).
    ועוד היא אמרה שגם ככה בעתיד הילד ירצה מיטת נוער... השאלה היא מתי זה יהיה??
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------

• הלכה רחוק... חוץ מזה עד שהוא ירצה מיטת נוער את כבר תוכלי להעביר לילד הבא
  • איזה שטויות.. בטח שמבוגרים יכולים לישון על המיטה הנפתחת של המיטת עצמלה..
    זה שהמזרן דק זה לא אומר שלא נח ..
    וכן ,הוא ירצה מיטת נוער.הוא גם ירצה פלזמה ומחשב אישי. אבל בעוד הרבה שנים!!
    נסחפה קצת לדעתי ...
  • לנו יש את המיטה הזו:
    http://www.etzmaleh.co.il/catalog.php?id=33

ואנחנו מרוצים בטרוף!
    וגם הילדים..
  • גם אנחנו קיבלנו את המיטה מאחותי שהחליפה לבנות שלה שהן בנות 8-9!!!!!
  • מיטת נוער זו המיטה אותה רציתם לקנות, האם ייתכן שהיא התכוונה למיטה של ספפה? ברוחב מיטה וחצי?
    את זה לדעתי אין מה לקנות לילד בן שלוש, זו מיטה ענקית, ואפשר בקלות "ללכת לאיבוד" בה.
    המיטות שלנו הן מיטות נוער עם מיטה נפתחת ומגירות, גם חברים וגם אורחים יכולים לישון שם בלי בעיה.
  • אנחנו קנינו לתאיר לפני חודשיים ואנחנו והיא בעיקר מאאאאאאד מרוצים!!!!
    קנינו משהו ממש דומה למה שיש בקישור עם כמה שינויים קלים

http://www.etzmaleh.co.il/catalog.php?id=4

קנינו ברהיטי זולה ... זה כאן בצפון
  • וואו הדסה! את המיטה שלך בדיוק אני רוצה לקנות !
    אבל.. רק כשנקנה בית כי כרגע אין מקום

וגם לי יש מיטת עץ לילדים שנפתחת עם ארגש מצעים, נראה לי יותר מתאים לילדים מאשר מיטת נוער

• קנינו לא מזמן, בחנוכה, מיטת יחיד ב"עצמלה" היה מבצע אז השתלם
    כזה דגם רק בכחול

http://www.etzmaleh.co.il/catalog.php?id=3
    You're my heart, you're my soul

• גאיה עוד עם מיטת מעבר ונחליף לה כשתהיה בת 4..עוד חצי שנה..היא יכולה למשוך שם עוד מלא זמן...היא מבסוטה מהמיטה הזו בטירוף...עוד חצי שנה בטח נעביר את ינאי כבר למיטת מעבר שלה
    אבל כשנקנה אז נקנה בסגנון העצמל'ה
    נסחפה עם המיטת נוער...לגמרי
    המוכרים האלה יכולים לשגע
  • קומותיים

• אנחנו עדיין עם מיטות מעבר ונהיה איתן לפחות עוד שנה... הילדים שלי קטנים ואין צורך במיטות הגדולות. ומכיוון וההפרש ביניהם לא כ"כ גדול, נקנה לשניהם יחד (כמו שעשינו עם המיטות מעבר).

אולי נקנה להם מיטת קומותיים

• קנינו לפני כמה שנים מיטת "ספפה", עם כרית אחורית בצורת גליל שיכולה לעבור קדימה וכך למנוע נפילה. יש מיטה נפתחת למטה.
    את כל החדר קנינו בחמישה נגרים, ורק את המיטה קנינו בנפרד. ולמה? כי לדעתי המיטות של ספפה מאוד נוחות, יפות ונשמרות למשך שנים ארוכות. אני דווקא מסכימה עם המוכרת, למה להשקיע כל כמה שנים במיטה חדשה? אם מוצאים משהו שאוהבים שכבר מתאים ל"נוער" אז לדעתי זה עדיף.
  • לנו יש
    http://www.etzmaleh.co.il/catalog.php?id=3
    אבל עם מעקה תכלת.

נראה לי מיותר מיטת מעבר עם מזרן קטן.

עדיף משו ויחזיק מעמד לכמה שנים.

יעל ישנה למטה...
  • קנינו למאור לפני שנתיים ספת נוער נפתחת של עמינח עם מעקה בטיחות שניתן להסרה.
    אנחנו מאוד מאוד מרוצים

• לנו יש גם מיטת עץ, של גבעת ברנר...
    אותו סגנון כמו של עץ מלא, אנחנו מאוד מרוצים!!!!!!!

• תודה בנות

• גם לנו יש את אותה מיטה כמו כמעט לכולן...האמת בעיקר כי כמעט אין מבחר

• אני שוקלת את האפשרות לבטל את המיטה התחתונה לגמרי ובמקומה לעשות את שתי המגירות גבוהות יותר לצעצועים... בגלל שאנחנו לא מארחים בכלל לשינה. מה דעתכן? המיטה הזאת (התחתונה) מרגישה לי מיותרת, אני מעדיפה מקום איחסון, בעיקר בגלל העובדה שהיא לא עולה לגובה המיטה הגבוהה...

• אני חושבת שזה טוב שיש אופציה לארח. לנו אין איפה לארח וזה נורא מבאס...
    אבל לכל אחד צרכים אחרים... ולא קונים רהיטים רק בשביל אורחים אלא בשביל פרקטיות לחיות בבית.
    בכל אופן, אנחנו עם מיטות מעבר לפחות עד כיתה א' כרגע. אין מקום בבית...
  • צ'- אני כבר נשואה כמעט 6 שנים (וחיה בדירה הזאת) והיחידה שישנה אצלנו עד היום זו גיסתי... יש לי את הספה בסלון בשביל זה

• נכון אז אני מחזקת את הדברים שלך ואומרת שבאמת כדאי יותר פרקטיות. לנו יש המון צעצועים אני מתחרפנת מהחוסר סדר ולחשוב שטל עוד יצטרך עוד מעט לעבור למיטת מעבר שתתפוס עוד מקום בחדר. העיקר הבריאות
  • נכון!!!!!!! העיקר הבריאות!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה