עזרה,שבוע 38 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    אני נמצאת כרגע בשבוע 38+2, מרגישה לפחות פעם ביום צירים בתדירות של ציר כל 3 דק' למשך שעה כמעט ולאחר מכן זה נרגע.
    הגעתי למצב של דיייייי ,נורא קשה לי הסחיבה אני רואה מטושטש בשבועות האחרונים, התנועות שלו נורא מכאיבות לי באיזור הצלעות,קיבה(חשש לעובר גדול) הרגשות שלא מוכרות לי מההריונות הקודמים.
    מה אתן מציעות לי לעשות בשביל לזרז את העינינים??? אני יודעת שזאת שאלה כזאת מוזרה אבל...אני באמת נואשת!!
    תודה על ההתיחסות,שירלי
5 תגובות
עמוד 1
  • צירים זה בסדר.
    הרעיה מטושטשת מאד מטרידה - יכול להיות סימן לרעלת - לגבי זה היתי ממליצה לך להיבדק אצל רופא.
    יש כמה שיטות לא בטוח מה מהן עובדת:
    סקס
    גירוי פטמות
    טיולים ארוכים
    שמן קיק
    אפשר לעשות דיקור לזירור הלידה

שיהיה בהצלחה
    [

• כמו שליבי כתבה, ראיה מטושטשת זה מצריך רופא!

אומרים גם לשתות חליטת פטל
  • אני הייתי באותו מקרה כמו שלך וביקשתי מרופאת הנשים שלי לעשות סטריפינג.
    וגם לי היו הערכות משקל גבוהות.
  • הי,
    גם אני חושבת שכדאי לך לבדוק אצל רופא את עניין הטשטוש....
    בלי קשר אומרים שדיקור סיני מזרז (ישנן נקודות מסויימות שלוחצים עליהן ומעודדים צירים), עלית מדרגות והליכות וסקס
  • כמוני כמוך מבינה לליבך. אמנם אני כמה ימים אחרייך אבל הסוף ארוך כאורך הגלות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה