היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קראתי עכשיו בפייסבוק כתבה של האגיס על שחית תינוקות בחוקף, והם דווקא מאוד ממליצים.
מה דעתכן? הייתן רושמות עכשיו תינוקת בת 3 חודשים לשחיית תינוקות?
11 תגובות
עמוד 1
אני הייתי עם להב מגיל 3 חודשים בשחיית תינוקות וזה היה חורף היה נהדר
אני גם היתי רוצה לרשום
אבל חורף- לא יודעת נראה לי חולני מידי לצאת מהמים החמים לגשם ולקור- ... אני בדעה לחכות שיתחמם.
אז מה שחורף? בפנים חם המים חמים כשהיא יוצאת מהמים היא מתייבשת במקום חם וסגור ויוצאת לקור בידיוק כמו שהיא יוצאת מהבית לבריכה-יבשה.
אני אגיד לך מה זה חוג שהיום קבוע והשעה קבועה אז אם נניח יש מזג אויר מטורף בחוץ- בלי החוג לא היתי מעזה להוציא אותה ועם החוג שאני משלמת עליו- אני כן אוציא אותה
זאת עוד נק' למחשבה
אני הייתיעם הקטן מגיל ארבעה חודשים והיה חורף היה מהמם
נשמע חמודי אבל אין לי אומץ
יש מצב...,
זה מעולה, והבריכה מחוממת
לי אין אומץ
וואי זה מדהים - הבריכה מחוממת היטב ומלבישים את הבייבי טוב טוב והכל בסדר.
אני פשוט לא יודעת איך מעלים סרטונים אבל אם הייתן רואות את החיוך על הפנים של מיקוש במים אז הייתן מבינות