יוא"ב 18 - אין מחזור ואין הריון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני די חדשה כאן בפורום אבל עוקבת באדיקות כבר קרוב לחודש וחצי...

בעלי ואני מנסים להיכנס להיריון זה חודש ראשון שאני בלי גלולות.

אני כרגע ביוא"ב 18 (לפי חישוב של 28 י"מ.. למרות שגם זה לא ברור היות ולפני זה הייתי על גלולות).
    עשיתי בדיקת הריון ביוא"ב 12 וביוא"ב 14 ויצא שלילי.
    בשבועיים האחרונים יש לי הרבה תופעות מוזרות.. בחילות כבר שבוע (אני לא בחורה שסובלת מבחילות בד"כ), רגישות יתר בפטמות, כאבי מחזור, דקירות בבטן התחתונה... אך עדיין אין מחזור ואין הריון ואין לי מושג מה קורה

האם מישהי מכן נתקלה במצב כזה?
    האם עליי לחכות ולעשות בדיקה שוב עוד כמה ימים?
    מה הלאה?

תודה רבה מראש!
    יעל.

5 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל, יכול להות שבגלל שאת ללא גלולות מט מאוד זמן המחזור שלך השתגע, אז לא להתרגש.
    דבר שני, יכול להיות שעשית בדיקה מוקדם מידי והביוץ שלך היה מאוחר, אז עדיין יש תקווה...
  • איזה מותק את,
    תודה רבה רבה על התגובה ועל ההרגעה.. נקווה לטוב ונחזיק אצבעות

אני אחזור לעדכן
    שבוע מקסים!
    יעל.
  • גם אני חודש אחרי שהפסקתי את הגלולות לקח הרבה זמן למחזור להגיע, הרגשתי את כל התופעות לוואי של הריון, הייתי בטוחה שאני בהריון! בסוף זה רק היה שיגעון של הגוף.

אבל עדיין יש נשים שנכנסו להריון על החודש הראשון של הפסקת הגלולות, חכי עוד כמה ימים, אם לא תקבלי לכי לעשות בדיקת דם (שזו הבדיקה הכי אמינה).

בהצלחה!

רותי
  • 555 יש נשים שנכנסות על חודש הראשון בלי גלולות!
    ודאי שיש!!
    ואני עשיתי גם בדיקת דם מוקדם מדי וזה הראה שלילי.,

מאוחר יותר אחרי שבוע וחצי עשיתי בדיקה שוב,...
    והיה חיובי ביותר!!!

• המחזור הראשון שלי אחרי הפסקת הגלולות ארך 35 יום! והחלק הכייפי- היה מלווה בפטמות כואבות להחריד....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה