חדשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות, אחרי שנה נסיונות והפלה לפני שנה אני מתחילה חודש הבא הזרעה. אשמח אם תספרו על ההליך מהסיום אישי. תודה??????
4 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה לשהות קצרצרה!!
  • אצלי הבעיה הייתה כל כך קשה שישר שלחו אותנו להפריה חחחחחח (בעיה עם החצוצרות בסוף מבינים שזה לא כל כך נורא) אז אין לי מושג בהזרעות אבל אני מאחלת לך ים של הצלחה ואמן ותיקלטו בפעם ה-1....
  • שושה 5

אני עם אותה הבעיה חצוצורות לא מנגנות
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני כבר צוחקת מזה
    ההצלחה מתחילה באמונה !
    בה-צ-ל-ח-ה אורטל
  • נועה... אצלי הכל היה בסדר עד לפני חצי שנה ואז החלטנו שנכנסים להריון - בבדיקה שגרתית (לאחר איחור במחזור) ראו איזו ציסטה (יחסית גדולה ) על החצוצרה/שחלה והרופא אמר לי ניתוח פשוט את יוצאת וחודש אחרי את בהריון - באמצע הניתוח הוא יצא לבעלי ולאמא שלי ואמר שהניתוח הסתבך ושתי החצוצרות נדפקו....

בהתחלה זה היה קשה לקבל את זה כי זה בבום אחד אבל התרגלתי ואני מודה לשם שיש טכנולוגיה כזו מתקדמת ושבע"ה כולנו נוכל להיות בהריון בזכותה....

צריך תמיד להיות חיובי - אני תמיד אומרת זה לא שאלה של אם זה שאלה של מתי??? בסוף זה יקרה ואני מקווה בשביל כולנו שכמה שיותר מהר בע"ה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה