פטמה לבקבוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אמנם אמילי אוכלת מבקבוק רק פעם בשבוע (בתקווה שזה ישתנה בשבוע הבא כשאני אקבל משאבה אחרת ואז אולי אצליח לשאוב), אבל אני מבינה שמגיל 3 חודשים צריך להחליף פטמה (יש לי טומי טיפי).

זה חובה בגיל 3 חודשים?

או רק אם היא מסרבת לאכול מהפטמה הנוכחית?
8 תגובות
עמוד 1
  • זה בכלל לא חובה
    זה רק אם את רואה שהיא מתאמצת או קשה לה..
    אצלי היא היתה מזיעה ולא היתה מסיימת אפילו 100
    ואז שהחלפתי הכל זרם

תראי- לקנות ולנסות את יכולה
    מקסימום לא הולך- לשים בצד
    מתי שהוא תצטרכי את זה....

ענבלוש- אם את רואה את זה- את ניסיתי להחליף פטמה?

• לא אני נותנת לה את הבקבוקים...

ואמא שלי ובעלי אומרים שהיא מסיימת 120.

אז אני מבינה שעדיין לא צריך
  • לא לא - אל תמהרי להחליף
    החלפתי את כולן (כל פיטמה בודדה של טומי טיפי עולה ים כסף) ונהוראי לא מוכן לקחת
    מזל שלא זרקתי את הקודמות

כרגע הן מתאימות לי רק לדייסות

• הפיטמות ים כסף?? מה נגיד על הבקבוק... זוג ב 105 ש"ח!! [/
  • אם את עדיין מניקה ההמלצה היא להישאר עם פיטמה מס' אחת כדי שזה לא יפגע אח"כ בהנקה (יותר קל)

• כל עוד היא שותה מבלי להתאמץ + את מניקה רצוי לא להחליף לפטמה עם זרימה מהירה יותר...
  • אל תחליפי. לתינוק יונק זה לא כ"כ מתאים להחליף. תחשבי שפיטמה של אמא לא מחליפים... יש תינוקות יונקים שגם בגילאים "מבוגרים" שותים מפיטמת NB. כשהיא תגיע לגיל חצי שנה תחשבי על זה

• לא החלפתי פטמות לא לאוריק ולא לאמילי.
    בגלל שהם יונקים הם רגילים לעבוד קשה יותר (ובגלל זה יש להם לחיים יותר גדולות - חחחח מליון חמסלולות על אמילי שלך)
    [

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה