אפרופו "חוק שחינוך חינם מגיל 3" - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4175708,00.html

לפי הכתבה המצ"ב.. והמצב אצלנו - לא נראה לי שברמת גן יהיה חוק חינוך חינם לילדים בני 3. אין להם מספיק גנים לילדים שנרשמים גם ככה - אז אם כל הילדים בגיל 3 ירשמו (ולא ילכו לפרטי) איפה הם ישימו אותם???

חרא של עיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9 תגובות
עמוד 1
  • הדסקה - הכתבה הזו מגמתית. הגנים הפרטים מפחדים ובצדק! לא שווה להם להצטרף כתאגיד (כבר בדקתי את זה אתמול...)

הרישום נפתח ב-25 לינואר - ואני מאמינה שכולם נערכים בהתאם, בדיוק כמו שהיה כתוב בהודעה של משרד החינוך בעיתון שבת. המטרה היא לחסל את הקרטלים של הגנם הפרטיים. לשלם 3000 על ילד בגן זו שערוריה!
    פייס: ortal_hori
  • אני מסכימה עם אורטל

אני בטוחה שכל הילדים יקבלו מענה מתאים
  • איפי - אצלנו בשכונה יש כל שנה בערך 60 ילדים בגיל טרום טרום חובה ורק גן אחד שיש בו קרינה מסוכנת !
    אל תגידו לי שהעירייה תמצא פיתרון - בעירייה עצמה אמרו לי שאין להם פיתרון
    בספטמבר ניצן יהיה בן שנתיים + 11 חודשים והם כבר אמרו לי שאין לי מה לרשום אותו...
  • בסופו של דבר כל אחד דואג לעצמו ולתחת שלו.
    אף אחד באמת לא חושב על הילדים והורים
  • בכל רמת גן יש גן אחד?
    פייס: ortal_hori
  • ברמת גן יש יותר מגן אחד, בשכונה מסוימת שהדסקה גרה כנראה קיימת מצוקת גנים.
  • בשכונה שלנו יש מצוקת גן טרום טרום חובה..
    חצי מהילדים הולכים לגנים שמחוץ לשכונה...
    מה שאומר חתיכת פיזור בבוקר
  • אני גדלתי ברמת גן ומאוד אוהבת את העיר...
    אבל! העירייה שם פשוט קטסטרופה!!!
    במיוחד מח' חינוך - אין עם מי לדבר!
    באמת חארות

• איך אני יודעת אם ביישוב שלנו נקבל את חוק חינוך חינם?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה