-
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
-
אוייי מסכנה
-
אצל נועם הדבר היחיד שעזר בסופו של דבר זה דרמקומבין (במרשם רופא) בשילוב עם משחה שרוקחים בבית מרקחת ברוש במעלה אדומים והמלצה נטספת של חברה קורנפלור במקלחת וכל החתלה על הטיטול
וניסיתי הכלללל
ודרך אגב המצב עדיין לא מושלם אצלנו גם אצלנו זה בא בעקבות שלשולים
-
איזה מסכנונת הלב יוצא אליהם ככה
-
כואב לה לעשות פיפי בגלל שזה מגיע לתפרחת??
אני הייתי הולכת לרופא שיתן משהו רפואי וגמרנו. פשוט כי הגישה שלי היא בעד סמים.
למה לסבול...
ושיעבור לרזוש מהר!!!!!!!!!!
-
קודם כל, ברור שעדיף לשטוף מאשר לנגב במגבון, כי לפחות נחסך החיכוך. אפשר להספיג את המים עם טישו. להחליף חיתול ברגע שהיא עושה משהו - פיפי/קקי, לראות רופא לגבי עצירת השלשול,
לשתות המון ולאכול דברים עם מלח - חשוב חשוב חשוב! אורז אמור לעזור לטפל בשלשול, לא?
כשלבר היה אדום בטוסיק (יותר קרוב לבורדו
-
מסכנונת!!! מרוב שלשולים חומציים נהייתה לה תפרחת... כמה שזה מוכר לצערי, וממש לא ממזמן
-
הכל עשיתי
כל היום היא אוכלת אורז בכל צורה אפשרית, בננות, תה קמומיל הכלללללללללל לא עוזר!!
מיצי- שורף לה כשהיא עושה פיפי כי כל האיזור מגורה נורא למרות כל השכבות של העדינול (שלא עוזר) אבל אני שמה לכל מקרה שהעור לא יהיה חשוף
-
כי כשיש תפרחת עדינול לא עוזר. את חייבת לשים לה משחה חזקה יותר... או פשוט ללכת לרופא
-
הכי חשוב לשטוף-לייבש-למרוח משחה בעקביות. בסופו של דבר זה מוכרח לעבור. אם את יכולה לתת לה להיות בלי חיתול חלק מהזמן עוד יותר טוב.
אולי תקני את אחת המשחות שהמליצו פה? בלי קשר לתפרחת, צריך לעצור את השלשול. אפילו עם תרופה.
-
מחר אני אקח אותה לרופאה שתראה אותה ואת הטוסיקון הבורדו שלה
-
יוווו מסכנה קטנה!!!
מאמי תקשיבי לפי דעתי כן תקחי לרופא..
ודרך אגב בקשר למשחות - אמא של גיסתי היא אחות בבית חולים בגרמניה והיא המליצה לנו מאוד מאוד להשתמש במשחה של בפאנטן!!
היא אומרת שזה מאודדדד עוזר לשריפות האלו.. אולי תנסי?
הלוואי והיא תרגיש טוב מהר
-
נופקי את עדיין פה???????????????
-
לעדן שלי גם היו שלשולים שבוע שלם ולא ידעתי מה לעשות ,עד שלא נתתי לה סימילאק GENTLE(קופסה אדומה)+ מרחתי לה משחה INOTIOL, כי גם כל הטוסיק היה אדווווווווווווווום וזה ממש עזר לנו, ותוך יום אחד -אין שלשולים!!! תנסי
-
נופר.
כמו שסיון אמרה, תעשי לה אמבטיות עם קורנפלור. לאורי שלי זה עזר. זה מרגיע את העור המגורה.
ולכי לרופא. צריך משחה רפואית חבל על הסבל של רז.
תקפידי מאד על נוזלים.
תרגישו טוב
[
-
מסגכנונה קטנה!!!
שימי לה קמח תפוחי אדמה בחיתול - מאוד עוזר!
תרגישו טוב מאמי
-
דרך אגב ממי אני נמנעתי מלקחת את נועם לרופא (בגלל כל החארות שיש שם)
אז פשוט התקשרי וביקשתי שיכינו לי מרשם ובאתי לבד לקחת
-
תבקשי מהרופאה טבעקורטן. זה עם מרשם, פעמיים ביום לחמישה ימים וזה עוזר כמו קסם!
אחרי שתי מריחות יש שיפור משמעותי!
וגם אני בעד לא לקחת אלא להתקשר ולבקש מרשם. זו תפרחת חיתולים, אין מה לראות ולאבחן, וחבל לחשוף אותה לאינספור וירוסים וחיידקים שמסתובבים במרפאות עכשיו.
תרגישו טוב!
graphics.com/myspace/text_generator.php]
-
יו מאמי - מאיפה זה בא ??? לא ידעתי