בנות סליחה על ההעלמות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • החלקית.. חחח אני מגיבה לחלק מהדברים אבל פחות כותבת
    מהסיבה שפשוט בימים האחרונים אני דיי סמרטוטית וחסרת כוחות..
    אני מאוד מאוד עייפה נפשית אפילו לחשוב כמו בן אדם.. עוברים עליי הרבה דברים שאני מתמודדת איתם (יש לציין בגבורה!) לבד..
    וסתם בא לי לשתף אתכן שהיום הלכנו אני ובעלי לקנות בשבילי בגדים.. תכננו לקנות לי ג'ינס אחד ובסוף קנינו חצי חנות חחח.. קיבלתי מלא מחמאות מהמוכרות שאני ממש ממממשש לא נראת אחרי לידה ובמילים של אחת מהן "הלוואי וכל הנשים אחרי לידה היו נראות ככה.." ואז גם מחמתי.. ציפיתי שזה אולי יעודד אותי ויעשה לי קצת טוב אבל זה עבד בדיוק לשעה.. אחרי זה חזרתי לנקודת ההתחלה ולצערי אני לא כל כך רואה את הסוף של כל הבלאגן הזה שעובר עליי לאחרונה..
    מרוב שקשה לי הגוף שלי כבר מתחיל לתת לי אותות מדי פעם קשה לי לנשום כמו שצריך ואני מסתחררת.. מזכיר לי תקופה אחרת בחיים שלי תקופה ממש גרועה ..
    קיצור - אוהבת את כולכן וקוראת כל כל כל מה שאתן רושמות
    מקווה לחזור לעצמי בקרוב ולחזור לכתוב כמו תמיד

8 תגובות
עמוד 1
  • איזה כיף להתחדש בבגדים

• תודה מקסימות שלי.. אוהבת אתכן..

אני כל כך רוצה לשתף אבל בגלל שכל כך הרבה מכירים אותי ואת המשפחה שלי אני פשוט מתביישת..
    אני רק אגיד לכן ממש בקצרה ש.. כל החיים שלי פשוט מתפרקים!
    נמאס לי מממהההככללל..
    הייתה לאמא שלי תקופה שלא הרגישה טוב - עכשיו ברוך השם ברוך השם ברוךךך השם בסדר אבל עדיין זה עשה את מה שעשה אצלי בנשמה ואני מוצאת את עצמי דואגת כל כך!! אני אוהבת אותה כל כך אני מוכננה שימשיך להיות לי רע ורק שלה יהיה טוב בחיים שלה מגיע לה רק טוב.. בעזרת השם בלי עין הרע 55555 שתמשיך להרגיש טוב 555..
    בנוסף לזה.. חמתי.. אני יודעת שהיא לא עושה בכוונה כי היא אישה טובה בסך הכל אבל היא סוג של משתלטת לנו על החיים

• בובי...
    קודם כל
    [

• לא מגיע לך כל היחס הזה מאמי שלי........
    דיברנו איתך אתמול על זה, אני מקווה שהטיפים של שירנז יעזרו
    ומה שאמרתי לך את חייבת לעשות
    לא יעזור כלום בדין
    תתקשרי אליי דברי איתי מתי שבא לך....
    מחבקת בלי סוף

• מאמי קודם כל שולחת לך מלאאאא

• אוי מתוקה לא מגיע לך בכלללללל
    שולחת לך מיליון

• מה שעובר עליך לא מגיע לאף אחד
    אני כל כך מקווה שתדעו תקופות טובות יותר ובקרוב

בינתייםם קבלים טריליוני חיבוקים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה