זקיק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום דוקטור אני מנסה כבר שנה להיכנס להריון מחזור סדיר רירית 10 כל חודש מעקב זקיקים מראה על 24 גודל זקיק תמיד בשחלה שמאלית בלבד צילום רחם תקין בדיקת זרע תקין עשינו כבר שלוש הזרעות ללא הורמונים
    אנחנו זוג צעיר בני 27

שני שאלות:
    למה אני מבייצת בצד שמאל בלבד?
    ויכול להיות שזה הגורם לכך שאני לא נכנסת להריות וכאשר הזקיק יהיה בצד ימין אז יהיה הריון?
    וכדאי להתחיל לקחת איקקלומין זה יעזור? למרות שמתקיים ביוץ כל חודש .
    תודה וסליחה על כל השאלות
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    יש מצב שבו, מסיבה שאינה ברורה לנו, שחלה אחת אינה מתפקדת. במצב כזה, יהיו כל הביוצים בצד אחד. 3 מחזורים הם זמן קצר מדי ועדיין יש אפשרות שזה סתם מקרי. זה בודאי אינו הגורם לקושי להרות. בד"כ מקובל , לאחר 3 מחזורים טבעיים עם הזרעה, לעלות שלב לאיקקלומין.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה