היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הקטנה שלי פשוט לא רוצה לישון היא בכלל לא מראה סימנים של עייפות, ורוצה לשחק.. היא תרדים אותי ובעצמה היא לא תרדם ויש עוד זמן עד שהיא תירדם..נצטרך לחכות עד שהיא תתעייף לבד ותירדם.
9 תגובות
עמוד 1
גם אמילי ביומיים האחרונים ערה עד 11 בלילה. התשנה משהו בשגרה? אני כאן לבידור אם את צריכה. (בעבודה) [
ליבי 11 זה עוד טוב
החדשות הטובות שנשאר לך פחות משעה להיות צוות הווי ובידור.
תנסי לשנות משהו בשגרה. אולי היא יושנת יותר מדיי במהלך היום? [
היא בדרך כלל לא יושנת לי כל כך הרבה במהלך היום, אבל היום היא נרדמה משעה 7 בערב עד 9 אחר כך הבאתי לה לאכול היא שיחקה שעה ועוד פעם נירדמה למשך חצי שעה, ומאז היא לו יושנת ועירנית לגמרי.. ואפילו לא מראה סימנים של עייפות, ניראלי אני אצטרך לשחק איתה כל הלילה
נו.... אני לא מבינה למה את מתלוננת. לשחק זה כיף.... חחחחחחחחח
ועכשיו ברצינות. תנסי לשנות שגרה ככה ששעות השנת יום שלה יהיו יותר בחלק הראשון של היום. תנסי לתת לה אוכל כשהיא מתעוררת, אולי היא רעבה. לדבר בקול רך ונעים, ללטף. לשבת ליד המיטה שלה. כל פעם שהיא קמה להשכיב אותה בחזרה ולהגיד לה - עכשיו הולכים לישון. מתי היא מתעוררת בבוקר? [
היא מתעוררת ב 10 בבוקר אני נותנת לה לאכול ואם אחרי האוכל היא ממש עייפה אז היא נרדמת לעוד חצי שעה.. בערב לפני השינה אני משכיבה אותה במיטה מספרת לה סיפור מראה לה דרך החלון שעכשיו לילה והולכים לישון ואז מחזירה אותה למיטה ואז הבכי מתחיל, ואז אני מרימה אותה על היידים שרה לה שירים והיא נרגעת ואני מחזירה אותה למיטה ועוד פעם בכי אבל ממש בצרחות.
נראה לי להתעורר ב 10 בבוקר זה ממש מאוחר. יש מצב שאת מנסה להקדים את זה? אני לא דוגמא אבל אצלי הילדים בהשקמה ב 6 בבוקר (יותר מדיי מוקדם, מחוסר ברירה), תנסי לפחות להעיר אותה לקראת 8 בבוקר. ככה שאת שנת הבוקר שלה היא תתחיל ב 10 בערך. ואם היא צריכה שינה נוספת באיזור 1 בצהרים. במצב הזה היא תגיע לערב 7-8 בערב כבר עייפה ותלך לישון לילה. במקרה שלי אם אמילי בוכה בהיסטריה זה כי היא רעבה (בזמן האחרון היא טוחנת כמו בהמה כמויות אדירות שלא היתה אוכלת עד עכשיו - רק בשבוע האחרון [
את כנראה נהנית מזה...אחרת היית משנה את השגרה הזו. בהצלחה