אנחנו מאושפזים((((((( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נתנאל שלי בבית חולים ואני איתו כמובן. אנחנו מאושפזים עם חום גבוה כנראה דלקת בדרכי השתן אבל עוד לא בטוח. בנות תחזיקו לו אצבעות בבקשה כי אני כבר מתה. אני בדיכאון לא נורמלי כל הזמן בוכה. חוץ מזה יש לא בקע בביצה ולשון מחוברת וg6pd. בא לי למות......

26 תגובות
עמוד 1
  • רפואה שלמה
  • אויש ממי הוא כזה פיצפון...
  • רפואה שלמה
  • אוי, כל כך קטן

• אוי! כ"כ כואב לראות אותם קטנטנים ומסכנים..
    [
  • רפואה שלמה במהרה
  • רפואה שלמה
  • אויש איזה בעסההההההה
    פייס: ortal_hori
  • החלמה מהירה ומלאה

• רפואה שלמה!!!
  • רפואה שלמה! שתחזרו הביתה בקרוב!

רותי
  • מאחלת לכם שתצאו במהרה הביתה ונתנאל הקטן ירגיש טוב ושהכל יסתדר
  • תרגישו טוב

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• ההחלמה מהירה

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• עוד מאת ביקור רופאים אולי יגידו לי תוצאות של הבדיקות או שרק מחר בבוקר. חום ברוך ה׳ ירד לא אנטיביוטיקה עוזרת טוב. כך נתנאל שלי מרגיש טוב. מתפללת שדלקת הזאות שיש לא תעבור מהר. תודה בנות מקסימות על העידוד.!!!!
  • החלמה מהירה מהירה!
  • סופית יש לו חיידק בדרכי השתן צריכים להתאים לו אנטיביוטיקה ומחר בעזרת ה׳ אנחנו נשתחרר הביתה
  • איזה יופי, שרק ימשיך ככה ושירגיש טוב
  • רפואה שלמה! הכל יהיה בסדר בע"ה!יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• החלמה מהירה
  • תרגישו טוב בע"ה
    תחזרו הביתה הכי מהר שאפשר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה