-
את יכולה להגיד מה שרק בא לך
פרקי תהילים , יש פרק השירה ,
מה את מבקשת לפרנסה ?להצלחה?לבריאות??
-
לכל מה שציינת יסמינוש
גם פרנסה , גם הצלחה בתחום החדש וגם בריאות
נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
-
תהילים תמיד עוזר, יש גם ספרי תהילים שיש בהם ביאור ופירוש לגבי כל מזמור ולמה הוא מיועד.
מעבר לזה, אני בימים קשים או קריטיים לא עלינו מדליקה גם נר או שניים וקוראת תהילים לעילוי נשמת צדיקים.
מעבר לזה, אם את ממש מהמאמינות כמוני, אז יש את הרב המקובל הרב דוד אבוחצירא בנהריה שאני הולכת אליו מדי פעם לבקש ברכה . הייתי שם לפני חודש בערך והגיעו לשם מכל הארץ , הייתה איתי אפילו בחורה מירושלים...
בכל מקרה שיהיה בהצלחה, כולם עוברים תקופות כאלו , וכנראה בהמשך למה שאמרת אולי בגלל שהוא כזה מוצלח אז אנשים מנסים להכשיל אותו ולשים לו רגל, צרות עין וקנאה בהצלחה של מישהו נפוצים בכל מקום עבודה...
זה הזמן שלך להיות שם בשבילו ולעודד..
-
לפרנסה אני יודעת שיש - פרשת המן וזה מיוחד לפרנסה
ויש תהילים
שהקב"ה ישמע לתפילות שלך
-
הי הלן, התמיכה שלך חסרה ב"מנסים ...",

.. בכל אופן בעיקרון את יכולה לקרוא מה שתרצי .. העיקר הכוונה

.. מומלץ באמת לקרוא כמה פרקי תהילים (אפשר לפני זה לשים כמה פרוטות לצדקה) ואחרי זה לבקש שבזכות פרקי התהילים יהיה הצלחה וכו' לפלוני בן פלוני. אם את לא רוצה להסתבך מה לקרוא |(כי ברוך ה' יש הרבה אופציות)את יכולה פרק קי"ט הוא לפי אותיות א"ב לקרוא לפי סדר השם שלו. למשל משה בן אברהם - לקרוא את הפסוקים של אות "מ" אחכ את של "ש" וכו... בהצלחה רבה רבה ושכל תפילותייך יתקבלו..

..
-
babi1234 תודה אני אבדוק, אני מאמינה מאוד אבל אני חילונית.
מאמינה בדרכי שלי, והאמת שלא מתמצאת בתפילות והמזמורים...אני עושה את מה שבא לי מהלב.
אני אבדוק לגבי תהילים, אפשר לבדוק את זה בטח באינטרנט נכון ?
יסמינוש תודה, אמן שישמע ויעזור לו ! כי באמת באמת שמגיע לו !
נשבר לי הלב ! אני רואה אותו שבור כי אני מכירה אותו, הוא לא מראה את זה כלפי חוץ הוא לא אדם שנשבר לפני אחרים ומראה חולשה הכל פנימי מה שמדאיג אותי עוד יותר, מי שלא מוציא החוצה אוגר בפנים ואני מפחדת שזה מה שמפתח לו את המחלות !
הלן
-
"רוצה יעוץ" מקסימה שכמותך תודה לך
-
לא ממש יכולה לעזור אבל מאחלת הצלחה, פרנסה ובריאות!!!

-
הלן
גם אני חילונית וגם אני מאמינה בדרכי שלי, אז אני באה מאותו מקום
-
כל הכבוד מאמי
בשורות טובות ב"ה
-
babi1234 אני מאוד מתחברת למה שאמרת, ומסכימה ב 100%.
את התפילות אני מחפשת כי אני מרגישה שאני רוצה להתפלל בשבילו ולא רק בהדלקת נרות בשישי- זה בא מהלב .
תודה לך על העזרה.
smiley תודה מתוקה
-
הלן, האמת שגם לי היתה תקופה כזאת... נחסית שלא הלך כלום... במיוחד בקטע של הזיווג... לא הצלחתי למצוא...
במקרה פגשתי איזה דתי ברחוב שעצר אותי ואמר לי שיש עלי עין הרע... נורא נבהלתי ובהתחלה נעלבתי כאילו- מי אתה שתבוא ותגיד לי דבר כזה, אני לא מכירה אותך בכלל...
הקיצר זה ישב לי אח"כ בראש... ובסוף פניתי לאיזו רבנית ממגדים שמתמחה בהוצאת עיניים :)
עשתה מה שעשתה.. כולל ברכה וכו'.. לא יודעת אם זה גורל או שזה באמת עבד.. חודשיים אח"כ הכרתי את בעלי
-
לא יודעת אני לא חושבת שאבא שלי ילך, אני מכירה אותו !
אני מעדיפה להתפלל לקדוש ברוך הוא שיעזור לנו
אני מאמינה שהכל מלמעלה ומשם תבוא הגאולה והעזרה
-
את יכולה כל הזמן לדבר עם הקב"ה כי הוא תמיד תמיד תמיד שומע!!
את יכולה גם לקרואתהילים, לא משנה איזה פרק וכמה, פשוט כמה שאת מצליחה כל יום- ותכווני כל הזמן שאת מבקשת מהקבה יעזור לאבא שלך.
אני יודעת שהכי מועיל אצל נשים זה התחזקות בצניעות- אם יש משהו שאת מסוגלת:
פחות חשוף , פחות צמוד.. ה' אוהב צניעות ומעניק על כך הרבה טוב.
מעתי מהרבנית קנייבסקי ז"ל שנפטרה לפני כארבע חודשים, שמי שלומדת כל יום 2 הלכות לשון הרע (אפשר להשיג את הפר הלכות לשון הרע של החפץ חיים בכל חנות
ספרי קודש, או למצוא הלכות בנט)
בטוח לה שתוושע בדבר אחד שהיא תכון עליו. כי מי שנזהר בלשון הרע (לא לדבר על אחרים, לא לרכל, לא לקשר וכו') פיו נקי והקב"ה שומע תפילות של פיות נקייים
וגם מכיון שאז- בזמן בו אדם רוצה מאד לדבר על השני, ועוצר בעד עצמו, ומתגבר. אז הקב"ה נהנה מכל שבניו לא מדברים רעה זה על זה, אפילו שהדבר נכון (אלא אם כן זה כדיי להזהיר מישהו מאדם רע וכו' וישעל כך עוד הלכות) ההנאה של הקב"ה
מכך שבניו נזהרים אחד בכבוד השני גורמת לכך שממלא את תפילתו של אותו אדם שהתגבר.
כולנו הילדים של אבא בשמים
-
לייקקקקקקק אחד ענק לאמא עיתונאית.. כשהייתי בחודש תשיעי הייתי אצל הרבנית......... (לפני כשנה וחצי) בכל אופן לא שמעתי על מה שאמרת בהקשר ללשון הרע.. נראה לי שאני בלי נדר הולכת לאמץ לי את זה...!!!!!!!

..והלוואי ואוושע במה שאני רוצה!!
-
הי מותק,
קודם כל את מקסימה!!! הדאגה שלך לאבא כ"כ מובנת לי, וברור לך שאני מתה עליך, נכון?
דבר שני, אני לא דתיה ולא מכירה המון תפילות, אבל תמיד כשאני מקווה שמשהו יקרה או מתפללת לו אני מדקלמת את תפילת הדרך... המילים שלה כ"כ נוגעות בעיני, ומבחינתי היא קשורה לדרך שאני עושה בחיים ונותנת ברכה כללית, לאו דווקא קשורה לנסיעה או טיסה. תוכלי לנסות אותה למענו...
בנוסף, בחודש של הניסיונות (בו נקלטנו) השתדלתי כל יום לקרוא לפני השינה את תפילת כל חי (נראה לי שכך קוראים לה). גם בה יש המון נחמה וכוונה, ואצלי אפילו יש את ההרגשה שהיא עזרה עם שומשום, אז בכלל...
בכל מקרה, יקירתי, שיהיה לאבא שלך ולכולכם רק טוב, ותאמיני שבסופו של דבר הוא יקבל את כל ההערכה שמגיעה לו.
מתה עליך!
יפעת.
-
יפעתוש מתוקה תודה. גם אני מתה עליך
התפילה שאת מדברת עליה היא נשמת כל חי. גם אני קראתי אותה לפני ההריון והמשכתי עד לפני מספר חודשים