אין לי כח יותר :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן לא מכירות אותי אז אני מקווה שלא תישפטו אותי.
    כל כך הרבה זמן חיכיתי להריון הזה עברתי טיפולים כואבים פיזית ונפשית וסופסוף נקלטתי....
    השליש הראשון היה גיהנום כל היום מקיאה כל היום בחילות הפנים שלי נהיו בצבע צהוב וירדתי כמעט 10 קילו וכל פעם שהייתי מסתכלת במראה הייתי מחייכת סוף סוף זה הצליח....
    השליש השני גן עדן נהנתי מכל רגע למרות הצרבות ולא הפסקתי לחייך ולעלות במשקל

עכשיו אני עוד שבוע בחודש שמיני סובלת מכאבי גב נוראיים!!! אני לא מסוגלת לשכב/לשבת/לעמוד צרבות שלא מפסיקות התכווציות מזעזעות בבטן:(
    ואני מרגישה אמא רעה כי אני רוצה שזה יגמר!!!!
    אני כל כך אוהבת אותה! אבל קשה לי :( אוף איזה אגואיסטי זה.....אני מרגישה כמו איזה קוטר כל היום... כבר הפסקתי לספר לכולם(כולל אמא שלי:() אני רק מחייכת ואומרת שהכל טוב....כי כולם מסביב שופטים אותי ואין לי כח לכלום

סורי על החפירה.....
15 תגובות
עמוד 1
  • אין לך מה להתנצל בשביל זה אנחנו כאן,
    כל אחת פה תזדהה איתך במשהו,
    וברור שאת רוצה שיגמר, את רוצה כבר לפגוש את הנסיכה שלך..
    לא נישאר הרבה, אוטוטו היא בחוץ

• בסופו של דבר הכל שווה כשרואים את הילדים..וכמובן ששוכחים הכל.. מאחלת לך לידה קלה ושתחזרי בידיים מלאות בעז"ה.
  • מאמי כולנו עברנו תקופה סוף ההריון ולהתקרב מהלידה כולנו היה לנו קשה
    כאבי גב
    כאבי בטן ....
    זה טבעי
    אחרי שתצאה ותהיה בין הידיים שלך תשכחי ת כל הכאב
  • יש משפט באנגלית שאומר: Eyes on the prize...

ז"א, תמיד לזכור מה יוצא לנו מזה בסוף. תחשבי על הילדה המתוקה שתהיה לך, איך תחזיקי אותה, תלטפי, תקלחי.... אני יודעת שקשה, אבל תחשבי שעברת את הרוב, נשאר עוד ממש מעט זמן וממש תיכף תזכי באוצר. זה לא שווה את זה?

עברת טיפולים, סבל, אכזבות והנה, ממש עוד מעט זה קורה.... תשאירי את זה בראש, כואב,קשה אבל שווה את זה.

ותדעי שתמיד, בכל מצב נתון, איפשהו יש מישהי שתשמח להתחלף איתך

מאחלת המון בריאות לך ולקטנטנה....
  • מאמי, את כבר בסוף את יכולה לנשום .......תאמיני לי שהאוצר שיצא לך עוד מעט
    את תגידי שזה היה שווה את הסבל שעברת, הכאב, העייפות
    את עוד תזכרי את המילים האלה...
    לידה קלה ב"ה

• תרגישי טוב יקירה לכולנו יש ימים טובים וימים טובים פחות להשתדל להסתכל על הכוס המלאה.
    תרגישי טוב

• קודם כל תרגישי טוב
  • זה כבר קרוב וזה החלק הכי קשה נראה גם מבחינה פיזית וגם נפשית לאור כל מה שעברת....

זה כל כך שווה את זה תשארי חזקה

• כולם פה מבינות אותך!!! הריון זה דבר בכלל לא פשוט (טוב, יש כאלה שלא מרגישות בכלל), אבל הרוב סובלות בדיוק כמוך.

זה לא משנה כמה לקח לך וכמה טיפולים עברת, את צריכה להודות שברוך ה' הטיפולים הצליחו, אבל זה לא אומר שאת צריכה לחייך כל הזמן ולשכוח את הסבל והכאבים שנלווים להריון.

אבל הכי חשוב, ברגע שתלדי הכל עובר, צרבות, בחילות וכל כאב אחר.

אני סבלתי מצרבות נוראיות בהריון הקודם, בהריון הזה יש לי מידי פעם (ואני ממליצה לך לנסות "גביסקון" יש גם כדורים וגם סירופ) אצלי הוא עובד ועשה פלאים.

מקווה שתרגישי טוב!

רותי
  • את כ"כ מזכירה לי את עצמי...
    היו לי צרבות שלא ידתע מה עדיף, להקיא או לסבול צרבת... אבל במחשבה שניה- את שניהם לא
  • קודם כל מתוקה שולחת לך
    תוספת מדהימה למשפחתנו!

• הריון זו תקופה לא קלה בכלל, אני למשל הקאתי במשך כל ההריון (תורשתי במשפחה הקטע הזה
  • בככלל לא אמא רעה... את רוצה כבר לפגוש את הנסיכה שלך. ועל הדרך להפסיק לסבול - הגיוני.
    אבל מאמי , אין ברירה - עוד קצת תסבלי וזהו , הכל יגמר.
    כל התופעות לוואי יעלמו כלא היו....

אגב גם אני חוויתי כאבי גב ואגן שלט יכולתי לזוז עד כדי כך שנתנו לי מורפיום. אני יצאתי לשמירה שהתחילה כך....

• מתוקה שלי - עד שלא עומדים בנעליים של בנאדם אי אפשר להבין אותו
    אז מחילה מכל השופטים למיניהם. מבינה לליבך כל כך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה