בדיחות לבוקר טופפפפפ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פולני אחד אושפז בבית החולים עקב לחצים בחזה. הרופא מבקש לשוחח ביחידות עם אשתו ולהסביר לה על מצבו.
    "תשמעי גברתי", אומר הרופא, "בעלך סובל ממתחים ולחצים שעלולים להרוג אותו בהתקף לב תוך מקסימום שנה. גם הת**** שלו מאוד לקויה ועלולה להרוג אותו!"
    "יש משהו שיכול להציל אותו?", שואלת הפולניה.
    "בהחלט", משיב הרופא, "אבל זה ידרוש ממך הרבה הקרבה בשנה הקרובה:
    את צריכה להתחיל לבשל לו ארוחות בריאות מיוחדות, שלוש פעמים ביום.
    בנוסף, את צריכה להעניק לו המון חום ואהבה, 24 שעות ביממה, ולא לעשות כלום שירגיז אותו.
    בנוסף, מומלץ מאוד שתקיימי איתו יחסי מין כל יום! זה בריא וזה ירגיע אותו...
    אם תבצעי את כל אלה, תוך שנה בעלך יבריא. אם לא, הוא ימות מהתקף לב!".
    הפולניה מודה לרופא וניגשת אל בעלה.
    "נו?", שואל הפולני, "מה הרופא אמר?"
    "שאין מה לעשות", השיבה אשתו, "אתה הולך למות!"
    חחחחחחח....................
    ------------------------------
    פולני קשיש ועשיר מוציא מהסוכנות את ה-BMW Z4 החדשה שקנה, יוצא אל הכביש המהיר ומדביק את הדוושה.
    במהירות של 160 קמ"ש הוא מפסיק ללחוץ על הדוושה ונהנה מהרוח שמעיפה את השיערות הבודדות שנשארו על ראשו.
    "מדהים!" הוא חושב בזמן שהוא נוסע. כשהוא הסתכל למראה המרכזית, הוא שם לב שיש אחריו ניידת עם סירנה רועמת. "אני יכול לברוח להם, אין לי בעיה",
    והוא הדביק שוב את הדוושה.. 190 קמ"ש.. 230 קמ"ש.. 260 קמ"ש.

לפתע עברה מחשבה בראשו, "מה לעזאזל אני עושה? אני זקן מדיי בשביל השטויות האלה!", הוא עצר את רכבו בצד הדרך וחיכה לניידת שתגיע אליו.
    כשהגיעה הניידת, ניגש אליו השוטר הביט בשעונו ואמר: "אדוני, המשמרת שלי מסתיימת עוד 10 דקות. היום זה יום שישי ואני טס לסוף שבוע. אם תיתן לי סיבה מספיק טובה, שמעולם לא שמעתי, מדוע נסעת במהירות כזאת, אני אשחרר אותך בלי לתת לך דו"ח תנועה".
    הזקן מביט ברצינות לעבר השוטר ואומר לו: "תשמע אדוני השוטר, לפני הרבה שנים, אשתי הפולניה ברחה עם שוטר. חשבתי לתומי שאתה רוצה להחזיר לי אותה".
    "שיהיה לך יום טוב, אדוני". אמר השוטר והמשיך לדרכו.
    ----------------------

גבר מספר לחבריו "כשאשתי הפולנייה מתעצבנת, היא צורחת עלי, על הילדים ואפילו על הרוטוויילר שלנו, ואף אחד לא מעיז לצייץ!"
    אחד החברים שואל "וכשאתה מתעצבן מה קורה?"
    "אותו דבר" עונה הגבר, "אני צורח על הקירות, על החלונות ועל העציצים, ואף אחד לא מעיז לענות לי..."
5 תגובות
עמוד 1

• חחחחחחחחחחחחח...
  • מעולה
  • חחחחחחחחחחחח פשוט ענקקקקקקקק
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה