מישהי ילדה ב... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי ילדה בתל השומר לאחרונה?????מכירה את ד"ר דוליצקי???
7 תגובות
עמוד 1
  • אני ילדתי שם לפני כמעט 5 חודשים. לא מכירה שם רופאים...
  • ילדתי בתל השומר לפני שנה וחודשיים (פחות יום).
    לא מכירה את ד"ר דוליצקי.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • לכול מי שילדה שם.היתן מרוצות????הגעתם בלי רופא פרטי?איך היה היחס?קיבלתן אפידורל מהר????
  • ילדתי שם לפני שבוע וחצי ואני לא מכירה את דר דולצקי
    הייתי מרוצה ילדתי לידה ללא אפידורל היחס היה טוב וגם במחלקה היה בסדר גמור
    לידה קלה
  • מזל טוב!!!!!!!לא היה לך אפידורל כי לא רצית/לא הספקת????והיה עומס???
  • מלידה ועד שחרור כל הצוות היה מדהים. קיבלתי אפידורל מיד כשביקשתי(כמובן לאחר עירוי נוזלים) והיתי כבר בפתיחה של 8 (הוא עוד היה גבוה...)
    רופא פרטי??? די נו...
  • הגעתי בלי רופא פרטי/פרוטקציה.
    לא רציתי ללדת עם אפידורל וגם לא ילדתי עם אפידורל (ציר ראשון 3:04, הבייבי בחוץ 5:53).

הצוות נחמד מאוד למרות שבאותו יום היה מאוד עמוס וחיכיתי איזה רבע שעה שמישהי בכלל תתפנה לבדוק אותי/לפתוח תיק/לעשות מוניטור (אולי זה היה פחות - זה הרגיש כמו נצח. היו לפחות 4-5 צירים תוך כדי)
    יעל, אמא של 2 אפרוחים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה