היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולם... למי שלא מכירה אני שותפה המון זמן בפורום (3 וחצי שנים) התחלתי בפורום מנסים עברתי לפורום פוריות (בשם אחר) ואז ב"ה עברתי לפורום הזה.... אני אומנם לא ממש מגיבה אבל כל הזמן מתעדכנת ורואה מה חדש איתכן ועם הפיצפונים שלכם.
29 תגובות
עמוד 1
ברוכה הבאה!!!!!!!!!!!!! איזה כיף "לשמוע" כאלה סיפורים!!!
מאחלת לך הריון בריא ותקין לפחות ל- 36 שבועות
איזה יופי!!!
מזל טוב!!!!!!
ווואי בשעה טובה
דייייייייייייי מברוק איזה אושרררררררררררררררר!!! באאאארור שאעשה לך לאן תשלחי לי את הפרטים למייל או לאינבוקס בפייס?
איזה אושר, ברוך ה'!! המון המון מזל טובים וברכות!!! איזה כיף לגלות את זה כך, טבעי וטוב!! ממש נס!! הריון קל, תקין, משמין ובריא!!
כולנו הילדים של אבא בשמים
הריון תקין ארוך ומשעממם
מזל טובבבבבבבבבבבבב!!! את מקסימה!! שיהיה בקלות ובבריאות. כשהקב"ה רוצה הכל יכול לקרות!!!!!!!!!!!!!!!!
יו ממי אני בשוק אני כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מאושרת בשבילך ואמן שימשיך קל ותקין
איזה בשורות
בשעה טובה!!!!! שיהיה תקין, עגול וא-ר-ו-ך...........
איזה יופי
וואוו!!!
איזה חדשות מדהימות!!
שיהיה המשך קל ותקין
ווואוווו זאת בהחלט בשורה משמחת ביותר.........!!!!!!!!!!!!!!!!!
מגיע לך.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
את מדהימה זה פשוט נשפך ממך הטוב שבך...!!!
מאחלת לך מכל הלב הריון קל תקין.....!!!!
מזל טוב איזה כייף לשמוע
תודה בננות אני ממש עם דמעות בעיינים איזה כייף לראות ולקרוא כאלה ברכות
מותק, המון מזל טוב!!! שיהיה קל, תקין ומשעמם!
רגע...זאת מי שאני חושבת!? נראה לי שכן
ממי!!! מזל טוב!!! אני עם דמעות בעיניים, איך חיכיתי לקבל בשורות כאלו ממך!!!
מקסימה, שיהיה הריון ארוך, תקין, קל, בריא, משעמם וכיפי ותביאי לנו עוד נסיך או נסיכה מהממים כמו נועה!!
חיבוק ענקי! אוהבת אותך (ותראי איך גרמת לי לכתוב בפונטים עצומים מרוב שמחה)
חחחח תודה רבה מאמוש בקרוב אצלך נסיך או נסיכה לנופרי....
ומירית בובה כן כן זאת אני... את לא טועה....
נועה שלך וגיאצו' כבר ממש גדולים איזה אושר....
הרבה נשיקות ותודה רבה בננות אתם ממש ממלאות אותי בכייף ואושר
איזה יופי, בשעה טובה ומזל טוב!!!
איזה יופי שהיה בשעה טובה מותק תוספת מדהימה למשפחתנו!
דיייי בשעה טובה בטח שזוכרת אותך..... שיעבור בקלות מאמי איזה שבוע את?
ברוכה השבה מאמי אני זוכרת איך קיבלת אותי לכאן בזרועות פתוחות עוד בשירשור הראשון שפתחתי לפני שנה
שיהיה קל ותקין ובשעה טובההההההה
איזה אושרררררר
ליאתוש!!! איזה כיף לשמוע ממך ועוד בשורות כאלה טובות...התגעגעתי
וואו ליאת... אילו חדשות מעולות..אני זוכרת אותך עוד מהפורום של מנסים..אז היינו שם ביחד.. עכשיו משמח אותי כל כך שהפעם הכל התחיל כל כך חלק..הלוואי וימשיך באותה צורה!!!!! עוד 7.5 חודשים של הריון מושלם ועגול!