מישהי יודעת מה קורה עם H.D????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי שמעה ממנה לאחרונה????כנראה היא בשמירה...
7 תגובות
עמוד 1
  • כן היא נעלמה כליל
    אני מקפיצה

נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • היי יקורותי!! מה שלומכן?

אז נכון,נעלמתי מאופק כי אין לי מחשב בבית וכל הזמן שהייתי כאן בפורום היה דרך העבודה...מידי פעם אני קופצת לאמא שלי ונכנסת לראות את המתרחש כאן.....

הרופאה הביאה לי שמירת הריון ואני צריכה להגיש את זה לביטוח לאומי....

בינתיים-כבר אין לי כוחחח! הכל כואב! כבר מחודש שישי אני לא ישנה! בקיצור-הייתי רוצה ללדת כברר......................

• אווו אז הנה את גברת
  • הרופאה שלי דווקא לא חושבת שכ"כ מוקדם במקרה שלי לחשוב על לידה....היא מקווה שלא אלד לפני סוף שביעי............ואני מקווה יותר ממנה.....

אני מעדיפה שהן ישארו בבטן אבל עדיין-ק-ש-ה ק-ש-ה ק-ש-ה לי!!!!!! להתהפך במידה,לקום,ללכת הכל....

• מאמי אני כ"כ מבינה אותך

• נכון את צודקת אני מתארת לעצמי שזה לא קל....אבל ברור שעדיף שיהיו בפנים.....תאומים בשבוע כזה זה עוד מוקדם מידי....אבל הקושי הזה הוא עניין זמני זה יעבור ותקבלי בסוף מתנה אדירה....יש הרבה נשים שהיו שמחות להתחלף איתך....
  • תמיד אני מנסה להכניס לי לראש שזה עניין של זמן...וזה יגמר...והכי טוב להן בפנים...אבל הקושי בצידו....יהיה בסדר.....אני באמת מקווה שזה יעבור מהר...כי כרגע זה זוחל לי....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה