אני צריכה כמה דקות איתכם -בא לי לבכות פשוט! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי שבוע שעבר שרציתי באמת בכוונה אמיתית לתת לחמותי עוד צאנס, ולא לעשות לה כמו חרם עם הילדה , קבעתי איתה היום שתשמור לי על הילדה , אצלה כדי שאלך לראיון . בסך הכל שעתיים וחצי.
    הגעתי אליהב9:10 בבוקר , איך שבאתי להוציא את אוריאן מהסלקל (כן , עדיין לא הגיע למשקל של כסא בטיחות) - היא הקיאה את נשמתה בכסא , עלי , עליה, הכל נכנס להלכל הבגדים עד שהצלחתי לשחרר אותה מהחגורות..
    מתקשרת לחמותי שתבוא לעזור לי כי הילדה מקיאה ואני כולי קיא (לפני ראיון , כן?)
    ואני אפילו לא יכולה לקחת את התיק/ עגלה מהאוטו כי הידיים שלי מלאות והילדה כולה רטובה לי בידיים ..אז מה אמרתי 0מתקשרת לחמותי - לא עונה.
    שמתי את הילדה על הכביש של החניה !!איכשהוא לקחתי הכל ועליתי .
    מצלצלת - גיסי,שגר שם עכשיו מסכל עלי בשוק - מאיפה נפלת עלי - הם בכלל לא פה.! הלכו למועדון של המבוגרים שלהם ! אני ככה
33 תגובות
עמוד 1

• היא הזויה חמתך זו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    לדעתי זה מוכיח חד משמעית שהיא פשוט לא רוצה לעזור לכם בשום דבר הקשור לילדים ובכלל!!!

מקווה שאוריאן כבר מרגישה טוב יותר.
    לא מצליחה להבין איך הקפיאה לך את הילדה ככה ולא מצליחה להבין בככל את כל ההתנהלות שלה סביב אוריאן.

מאחלת לך שאם הראיון היה למקום טוב ומתאים לך שהתקבלת.

בהצלחה במסיבת פיג'מות

• איזו אישה מעצבנתתתתת!!!!!!!
  • אין לי הרבה מה להגיד אז אני רק אשלח לך המון
  • היא דפוקה
  • תודה

• פייס: ortal_hori
  • אני מטומטמת לא צועקת
    מטומטמת
  • פשוט חוסר אחריות מצידה!! גועל נפש

• חמותך פשוט הזויה

• יו נטלי איזה להחליף בגדים - אני הייתי כבר באיחור!
    ניגבתי איכשהוא את החולצה, שטפתי ידיים , ועדיין כל הדרך היה לי ריח של קיא בידיים
  • וואוי פנינו'ש.. הסיפור שלך נשמע כאילו לקוח מסרט אימה על חמות
  • יואווו יום קשה!
    את חמתך הייתי חונקת בכיף

• איזה אישה הזויה היא

• חמותך נישמעת הזויה ברמות .. מה זה????
    עכשיו אני מבינה למה את לא סומכת עליה בכלל
  • מצטרפת למועדון החמות החולירות
  • חמותך שוברת שיאים (ואם אני אומרת את זה...
  • איזו חסרת אחריות היא!

• את בטוחה שהכל מתפקד אצלה בסדר שם במערכות העליוניות?
    יש לה סעיף רציני

קבלי מיליון חיבוקים

• אני רק יכולה לשלוח לך חיבוק חם

• חתיכת $#@@@&^*&*&*%&*
  • אוי מה אני אוסיף.........................................

יש אנשים שהם פשוט לא וזהו...

• אני אצטט את קותי (האח הגדול 2012) "היא לא אמיתית ,היא מדבקה"

• אני כל פעם קוראת את הסיפורים ההזויים של חמתך ואני לא חושבת שהגבתי עד עכשיו, אבל באמת יש גבול!!!

• מאמי השאפו מגיע לך! בחיי!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• תקשיבי, לפי דעתי תראי את כל הדבר הזה כדבר שהוא לטובה
  • אוי איזה בוקר

• [
    [
  • תודה בנות על החיזוקים !
    אני כל פעם לא "יוצאת "עליה כי מה ?אז היא תתחיל לבכות לבעלי ותגיד
    "אבל שאלתי לגבי האוכל ואמרו לי שאין" (למרות ששמתי במקרר ויידעתי את הגיס..!!
    ו"מה , בכלל לא היה קר בבית" וכשיש דמעות..מי יצא לא בסדר? אני ! ומי ישמע על הזסיפור? האחים , הדודים , הבני דודים ! כולם!! ומי לא בסדר? אני !! ומישהו ישמע את הצד שלי חוץ מבעלי?? לא...

קיצ..חרא
  • אפילו אישה זרה היתה יותר רגישה מחמותך!
    את בטוחה שהיא הסבתא?????
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה