חוברת הרישום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קיבלתי היום את חוברת הרישום לגן עיריה לדניאלה לשנה הבאה יש שם את ספח הוראת הקבע אומרים שהחינוך מגיל 3 שנה הבאה חינם לא? ממלאים את טופס הוראת הקבע צריכים? אני משריינת לה מקום כרגע כי לא יודעת מה יהיה שנה הבאה יש מצב שתלך בכלל לגן לא רגיל לגן שפתי נדע במרץ אחרי ועדת ההשמה
    כמה אופציות של גנים אפשר לבחור? צריך אחד או אפשר שניים?

8 תגובות
עמוד 1
  • גן שפתי הינו גן עירייה לכל דבר פשוט יש בו ילדים במצב של דניאלה או ילדים שיש להם בעיות בדיבור ויותר עובדים איתם ממוקד על הדיבור.
    אני לא זוכרת אם ישנה אופציה לבחור לדעתי את אומרת את הגן שאת רוצה / מעדיפה ולפי התפוסה מחליטים מי יגיע לאיזה גן. מומלץ ללכת ביום הראשון לרישום ע"מ להתקבל לגן שבאמת רוצים. לדעת הספחים להוראת הקבע זה עוד לפני שהיה חוק חינוך חובה חינם למרות שלדעתי חינם לגמרי זה לא ממש יהיה כי מהו הרי צריך לקחת מהאזרח המסכן

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • תודה ביינתיים אמלא הרישום מתחיל בתאריך 1 לפברואר הלכתי לעיריה היום לחינוך למרות שהםבשביתה הם ישבו בחוץ וענו לי אמלא את החוברת ועודות ההשמה לגן שפתי הן רק במרץ ככה שאני לא אפסיד את הרישום לחינוך הרגיל במידה ויגידו שהיא לא מתאימה בגלל הרמה הגבוה (למרות שאין מצב שיגידו את זה כי אחרי הניתוח יצטרכו ללמד אותה לדבר מחדש כמו תינוק)

• שיהיה בהצלחה

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • תודה

• את רושמת לגן רגיל ואם היא נמצאת מתאימה לגן שפתי אחרי הועדה אז היא נרשמת לשם את מקבלת שוב פעם טפסים לרשום

• אז כך - אכן, את צריכה לרשום אותה כבר עכשיו ע"מ לשריין לה מקום במידה ובועדת ההשמה יוחלט שהיא תלך לגן שפתי הם כבר יבטלו את ההרשמה ויסדרו את כל הקשור לכך.
    מבחינת כמה גנים אפשר לבקש - תיראי מה רשום בחוברת שלך, יש שם את כל המידע הנוגע להרשמה.
  • תודה בנות עד עכשיו עם ויצו זה היה קל ופשוט עיניין הרישום ומה קורה לגבי טופס הוראת הקבע? צריך למלא? לא יצא החוק חינוך חינם מגיל 3?

• החוברות הודפסו לפני שהחוק יצא והעריות הוציאו את המכתבים לפני אז זה לא מעודכן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה