שני דברים בקשר לשביתה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1. אתמול בצהריים עוד בטרם יצאה ההחלטה מקיפה יותר העירייה לה אנחנו שייכים החליטה שמערכת החינוך לא תושבת והעבירו מיילים לכל הגננות, סייעות ושאר הנוגעים בדבר- ועל כך מלא מלא הערכה להם.

2. בעניין המוסדות לחינוך מיוחד - זה שהם לא פועלים - זה ביזיון לשלמה בוחבוט!!!!!!!!
    התעלמות טוטלית מהאנשים בעלי צרכים מאוד מיוחדים!
    הידעתן שהגיעו היום ילדים ונערים בהסעות לבתי הספר (חלקם לאחר נסיעה של שעה וחצי(!) והוחזרו לבתיהם בעודם ישובים בהסעה, אפילו לא נתנו להם לרדת לשרותים!!!!!
    ומר בוחבוט (הלא) נכבד אמר ברדיו שכולם צריכים לסבול מהשביתה הזו!
    מקבלת שהשביתה חשובה, לא מקבלת בשום פנים ואופן להכניס את החינוך המיוחד לשביתות! (עד לפני כשנתיים החינוך המיוחד תמיד עבד בזמן בשביתות, מאז היכנסו לתפקיד הוא הכניס גם אותם כנראה מאחר והוא לא מודע לסבל ולקושי הגדולים שלהם ושל משפחותיהם).
13 תגובות
עמוד 1
  • כמה שאני מסכימה עם מה שכתבת! כל מילה - זהב

• אין לי בעיה עם השביתה אבל שלא יפגעו בילדים זה מה שמרגיז.

ועוד יותר מרגיז שנפגעים אנשים בעלי צרכים מיוחדים

נקווה שזה יגמר מהר ולא ימשך הרבה ימים

• אותי מרגיז שהכל בסופו של דבר יפגע בכיס של האזרח הפשוט.
  • המעצבן הוא בנכי צה"ל ( שזה לא חוק מאתמול אלא מ1956 ומסרד הבטחון מתקצב אותנו , מה עוד שאין הנחה של 50 אחוז על כל שטח הדירה אלא כולו 66 אחוז על 67 מטר למשפחה של 4 נפשות ועל 90 משפה מעל 5 נפשות זה הכל . במילים אחרות אם נכה צהל כמוני גר בדירה מוצעת כמוני 118 מטר על 67 מטר אני משלמת שליש ועל כל השאר כמו אזרח רגיל . אם בעלי היה לומד בכולל החנה באשדוד אתה לנו 80 אחוז על כל השטח .
    http://www.holdthatpic.com/
  • נראה לי שטעיתי... לכן מחקתי.
    ניסיתי שוב להבין - בנכי צה"ל לא נוגעים (זה גם בא מתקציב אחר לגמרי) "רק" בנכים אחרים, בתים בהם יש נכה מעל 90% "יזכו" להנחה של 50% בתשלום הארנונה.
  • את האמת די כאב לי העניין של נכי צה"ל , מה היה שווה לי לקבור את רגל שלי בשביל להגן על חובורת פרזיטים ?
    מה מבחינת הראש העיר שלי בגיל 30 שנפצתי היתי צריכה לבחור להיות מסכנה ולשבת בבית במקום לנסות לשים דברים מאחור ולהמשיך לנסות לחהיות נורמלי .
    משהו מראשי עיריה נמצאיים ברגעייל שאני מתישבת כדי לעזור לילד שלי לקשור שרוכים ולא מציחה לקום בלי עזרה חיצונית כמפרק נתקע . משהוא רוצה להיות במקום בן שלי שאמא שלו לא מסוגלת לרקוד או לרוץ ולקפוץ כמו אמאות אחרות ....
    בא לי ךקלל

• חוצפה ממדרגה ראשונה , הרי נכים אחרים (לא צהל ) מקבלים הנחה רק עם נכות מעל 50 או 75 אחוז וזה כבר נכות כבדה מאוד .גם ככה לאנשים אלו קשה מאוד .
    שמשרד הפנים יפסיק לחלק מענקי היזון אין סופיים לעיריות כמו בני ברק ושות ...

• פייס: ortal_hori
  • אני מלמדת חינוך מיוחד ולנו היה הכל רגיל
    אולי באזור שלנו בצפון זה שונה.מוזר
  • לירון - בחלק מהרשויות החינוך המיוחד לא פעל.
    אלינוש

• גם אצלנו החינוך המיוחד לא פעל...
    גועל נפש
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה