לוחשת לתינוקות-יש דבר כזה ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מיואשת !!!! זקוקה לעזרה !!! התינוק שלי בן חודש וחצי ולא מפסיק לבכות גם על הידיים. נרדם על הידיים בלבד ומתעורר כשמניחים אותו. אני לא מצליחה להרגיע אותו ורוצה למות ! יש לי עוד 2 ילדים שכל היום רואיפ טלויזיה כי אין לי זמן בשבילם. הוא יונק ויש לי מספיק חלב (שאבתי כדי לבדוק) וזה הולך ומחמיר מיום ליופ. אפילו נתתי לו לבכות במיטה אבל לום לא עוזר. אני מרגישה חסרת תועלת לכולם ומיואשת. יש דבר כזה סופר נני שבאה הביתה ?
    בבקשה תעזרו לי...
2 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל יכול להיות שהתינוק שלך סובל מגזים ובגלל זה הוא בוכה...

לגבי "סופר נני"- יש יועצות שינה

את יכולה גם להתייעץ בפורום שינה השכן, יש שם מישהי ממש מקסימה
  • לא יודעת לענות לך אבל
    רק רציתי להגיד לך שככה היה עם הגדולה שלי (וגם בידיים היא הייתה צורחת),
    ושזה עובר..
    תיהי חזקה, אני יודעת שזה סופר סופר קשה.
    תזרקי את ייסורי המצפון ורגשות האשמה. הילדים יהיו בסדר גם אם חודשיים הם יקבלו פחות צומי.
    ותקחי עזרה מכל מי שרק אפשר. תתאווררי כמה שיותר.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה