היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מיואשת !!!! זקוקה לעזרה !!! התינוק שלי בן חודש וחצי ולא מפסיק לבכות גם על הידיים. נרדם על הידיים בלבד ומתעורר כשמניחים אותו. אני לא מצליחה להרגיע אותו ורוצה למות ! יש לי עוד 2 ילדים שכל היום רואיפ טלויזיה כי אין לי זמן בשבילם. הוא יונק ויש לי מספיק חלב (שאבתי כדי לבדוק) וזה הולך ומחמיר מיום ליופ. אפילו נתתי לו לבכות במיטה אבל לום לא עוזר. אני מרגישה חסרת תועלת לכולם ומיואשת. יש דבר כזה סופר נני שבאה הביתה ? בבקשה תעזרו לי...
יש דולות לאחרי לידה (תחפשי ליווי לאחר לידה/פוסט פארטום) ויש יועצות שינה. בהצלחה
יעל, אמא של 2 אפרוחים
נשמע שממש ממש קשה לך ותחושות התסכול העיפות וחוסר האונים מתגברות.
כך היה לי בדיוק עם הבן שלי קורן- הוא היה בוכה בלי הפסקה... לא יכולתי לעשות כלום בבית . יש מישהי מהמשפחה הקרובה שתוכל לעזור לך בתקופה הקרובה? שולחת לך המון חיבוקים!
תודה על החיבוקים בנות. אני גרה בבש.
וואי, ממש לא קל
מה שאמא ויותר אמרה - קודם כל לבדוק אותו אצל הרופא גם לבדוק שהוא עולה מספיק במשקל, ייתכן והגזים החלו לו - ואז הרבה עיסויים בבטן, להניח אותו על הבטן על אמת ידך, את יכולה לנסות את המנשא בד כך שיהיה מעורסל צמוד אליך בזמן שאת יושבת עם השניים האחרים.
אוי... עידן היה ככה
אני בעד להשתמש במנשא בגיל הזה - קשה להם, הם עוד קטנים ורוצים להיות קרובים לאמא שלהם, יש קפיצת גדילה. לא חסר מצבים בגללם הוא בוכה. מה עם טרמפולינה? נדנדה? עגלה? לא מרגיע אותו?