בנות, עזרה דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עשיתי בדיקת דם שמאשרת שאני אכן בהריון שזה בשורה טובה. אבל היו כמה תוצאות שלא טובות ואם יש מישהי שיכולה לעזור לי לפענח אולי למישהי משהו דומה היה, אני אשמח לעזרה.

זה שהמוגלובין נמוך זה נורמלי בהריון יצא לי 11.3 . אבל בשתן ליקוציטים יצא 25 והמקסימום שצריך להיות זה 10 . ובבדיקת דם כימיה בדם יש מושג שנקרא פריטין , וזה הקטע הכי מדאיג שצריך להיות מקסימום 120 ויצא לי 151 . מה זה יכול להיות?
11 תגובות
עמוד 1
  • ממי, קודם כל מזל טוב על ההריון
  • ממממ אני יכולה לענות לך מהנסיון שלי אבל עדיין ממליצה שתתייעצי עם רופםא - זה הכל מהזכרון שלי ואני לא רוצה להטעות..

הפריטין הזה גם אצלי היה גבוה נדמה לי שזה תקין בהריון
    וחוץ מזה רופא אחד אמר לי פעם שלא מסתכלים על תוצאה תוצאה בנפרד אלא בכולל. משהו כזה.. קיצור אל תדאגי ותשאלי את הרופא ליתר בטחון

• אני באה מבית "רפואי" אז אני אגיד לך מידיעה דיי ברורה, אבל כמובן תתייעצי עם רופא.

כל ההריון היו לי לייקוציטים גבוהים, זה מצביע על דלקת כלשהי, אפילו פטריה בנרתיק או משהו.. זה ממש לא נורא.

פריטין- זה ברזל. לך יש עודף ברזל בגוף. זה לא נורא כ"כ כי יש דרכים להיפטר ממנו...

אבל שוב, תדברי עם רופא
  • מזל טוב...
  • הכי טוב להתייעץ עם הרופא שלך למה סתם לדאוג ולפתח מחשבות שליליות.

בהצלחה

• מזל טוב ובשעה טובה!!!!
    לא יודעת לגבי הבדיקות - מקווה שהכל בסדר....

• תודה בנות,כמובן שאני אתייעץ גם עם רופא אבל בנתיים הצלחתן להרגיע אותי, תודה
  • בשעה טובה

• יש עדכון. דיברתי עם הרופאה,היא אמרה לי שזה קורה בגלל ת**** לקויה..כי אני לא אוכלת את מה שצריכה לאכול ובגלל זה התאים האדומים נאגרים במקום אחר במקום להגיע להמוגלובין שמראה כאילו יש לי חוסר. אני עכשיו אנסה מאוד לשמור אל זה.
  • בהצלחה, תשמרי על עצמך ושיהיה הריון קל, ארוך ותקין!
  • בהצלחה! יש גם תזונאית מיוחדת להריון בקופח את יכולה לבקש תור אליה, היא תעזור לך במה שחסר לך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה