היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא התאפקתי והלכתי היום במקום יום שישי לאולטרסאונד ( הריון שבוע 6+ 4 ימים) לפי הבדיקה אני בשבוע 5 ונמצא רק שק הריון ללא חלמון וללא עובר. בנות בבקשה עזרה???. הייתי אצל הרופא אמר לי לבוא שוב ולחזור על הבדיקה. לא עוד הפעם הריון קודם לא התפתח טוב ועברתי גרידה, מה אתן אומרות?.?
24 תגובות
עמוד 1
אני לא ממש יודעת מתי אמור להופיע שק הריון ועובר, אבל גם אני עישיתי אותו דבר לגבי דופק, הלכתי בשבוע 6, כמובן לא היה כלום.
אני חושבת שצריך לחזור על הבדיקה, ואנחנו נחזיק לך
רואים רק שק עד שבוע 7 בערך משבוע 7 ניתן לראות דופק אל תלחצי יהיה בסדר
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
סבלנוווווווווווותתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תבואי עוד שבועיים וחצי-3.שכבר תיהיי 8 (לפי US, כנראה היה ביוץ מאוחר).
לא הסכימו לי לבוא לבדיקת דופק עד שבוע 7+ לא להילחץ מאמי אוטוטו
חכי בסבלנות לפחות לשבוע 7-8
נראה לי שהלכת מוקדם מדי וסתם הכנסת את עצמך לסרטים.תירגעי בע"ה יהיה בסדר לפני שבוע 7 אני לא הולכת אף פעם. תחכי עוד שבוע לפחות. בהצלחה
כמו שאמרו לפניי, חכי בסבלנות עוד קצת
חבל שהלכת. למה הקדמת את התור בכלל? סתם את נכנסת לסרט ....
חכי לעוד שבועיים ואז תיהיי בשבוע 7 על פי הבדיקה שלהם וב"ה יהיה דופק... צריך רק סבלנות!!!!
מאמי לא להספיד כלום לפני שיודעים.. זה באמת מוקדם מידי..... מחזיקה לך מלא
קשה לי , זה מזכיר לי את הפעם הקודמת , מתחילים להגיע המחשבות על הגרידה ואימלה לא רוצה בשורות רעות.
מאמי, סבלנות!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תלכי בשבוע 7-8 אני בטוחה שתתבשרי בבשורות טובות. גיסתי גם כן הלכה מוקדם מידי, אמרו לה לבוא בחודש מתקדם, וב"ה היא כרגע בחודש רביעי והכל תקין. אז תהיי אופטימית - מחזיקה לך
אני חושבת שאת לא צריכה להכנס לסרטים מראש. עשית מוקדם מדי .תעשי עוד שבוע וחצי או שבועיים ותראי תמונה אחרת. בהריון הקודם שלי בכלל לא היו טורות ונתנו לי לעשות בשבוע ה9 .בהתחלה התבאסתי וחשבתי שזה מאוחר וכשבאתי לבדיקה שמחתי שעשיתי בשבוע ההוא .גם עשו לי על הבטן ולא פנימי וגם ראו הכל. בהצלחה
מאמי היית צריכה לחכות עוד קצת אל תדאגי תחשבי חיובי הכל יהיה בסדר בהצלחה בשורות טובות
בהריון הראשון היה לי ביוץ מאוחר ובעקבות דימום בשבוע 6+1 הגעתי לבית החולים שם אמרו לי את אותו הדבר (למעשה הטכנאית אולטראסאונד אמרה שההריון נראה יותר לא תקין מתקין) ועכשיו ההריון הלא תקין הזה בן 4 וחצי כמעט - אז אל תאבדי עוד תקווה.
אני אומרת לחכות עוד שבוע וחצי ואז לגשת...
אני יודעת שזה קשה והצייפיה מורטת שערות אבל עדיף לחכות ולא לחיות בפחד הזה....
אז מאמוש תחכי עוד קצת ובע"ה תיראי שק ודופק תקין...
אני רואה את התגובות שלכן ופשוט זולגות לי דמעות כמה שאתן מקסימיות. עוזרות לי מאוד. יום ששני הבא הולכת לבצע שוב בדיקה מקווה לראות ולשמוע בשורות טובות. תודה מדהימות.