היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מחר השאיבה הראשונה שלי... אמרו לי להיות בצום וגם לא לעשן... למה לא לעשן???????? איך אפשר עם הלחץ הזה לא לעשן???????
6 תגובות
עמוד 1
היייי זוהר קודם כל שמחה לשמוע על השאיבה
אין לי מושג למה אסור (אני לא מעשנת) אבל למה לקחת סיכון חיכית לזה הרבה זמן חוץ מזה תתרגלי תכף לא תוכלי לעשן 9 חודשים בע״ה... מחזיקה לך אצבעות לשאיבה קלה ופוריה!!!
חחחחחחחחחחח צודקת!!!!! אין סיגריות!!!!!!!!!!!!!!
מתרגשתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
תודההה!!!!!!!!
אסור לעשן בגלל ההרדמה המלאה. צריך כביכול לבוא עם ריאות נקיות להרדמה כי בהרדמה את מחוברת למכונת הנשמה. למרות שזה די בולשיט גם הצום כי יש המון ניתוחי חירום שאנשים מגיעים אליהם אחרי סיגריה או ארוחה טובה... אבל צריך לשמור על זהירות... דרך אגב אני הפסקתי לעשן מאותו יום של השאיבה וחשבתי שגמרתי עם הרעל הזה אבל לפני יומיים מהלחץ של הבטא חזרתי לעשן 2-3 סיגריות ביום...
בהצלחה מחר
גם לי אמרו לא לעשן אבל מאמי אני חיכיתי שם שעתיים וחצי עד שהכניסו אותי לניתוח אז ברור שעישנתי (מהלחץ) ולא קרה כלום..גם בטיפול לפני 3 שנים עם הילדה שלי גם עישנתי לפני השאיבה...
תודה מקסימותתתת!!!!!! אין עליכן!!!!
שיהיה בהצלחה בשאיבה,הלוואי שזה יהיה טיפול מנצח .....