היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
1. איזו עיר את גרה? 2. האם הסייעות אצלכן שובתות? 3. מה את עושה?
ואני יענה ראשונה
22 תגובות
עמוד 1
אני גרה בקריית גת אצלנו אין שביתה הסייעות עובדות כרגיל
] ]
אנחנו בגן פרטי, אז לפחות לא צריך לדאוג מזה
1. פתח תקווה 2. אני לא יודעת!! בבקרים האחרונים לא אני לקחתי אותם לגן, הודיה מספרת שהסייעת הרגילה לא היתה אבל אני לא יודעת אם ז בגלל שהיה לה יום חופשי או בגלל שהביאו מישהי אחרת.. בכל מקרה- בגן הספציפי הזה, יש סייעות מחליפו במקרים כאלה, ולפעמים אוספים מההורים כסף כדי לשלם להם, זה יוצא שכל הורה משלם 5- 10 ש"ח על יום כזה.. 3. כרגיל.. [
1. איזו עיר את גרה? רמלה- FOR NOW
2. האם הסייעות אצלכן שובתות? כן.שבתו אתמול- אבל היה גן !!!!!! היום יש להם גן- כרגיל !!!
3. מה את עושה? נהנת מהחופששששששששששששששש
כפר סבא
לא שובתות
עדיין בגן פרטי - הכל כרגיל
1. איזו עיר את גרה? חולון 2. האם הסייעות אצלכן שובתות? לא פייס: ortal_hori
1.פ"ת 2.שובתת 3. יש הורים מתנדבים, לפי רשימת השמות( שם מהתחלה, שם מהסוף). יש שיבוץ לכל השבוע. אתמול היו 2 אבות. נראה לי שהם נהנו יותר מהילדים
1. נשר 2. לא שובתים 3. שותה קפה מול המחשב
1. ב"ש 2. כן 3. מגיעה הסייעת של הצוות של הצהרון ולכן הן מקבלות רק את ילדי הצהרון (לפחות זה...). והצהרון עד 16:00 במקום עד 17:00
[
כמו הדסקה- שובתים - אבל אצלינו כליום יש הורה מתנדב.. מה אניעושה ?כמו כל יום .. יש לי את אוריאן
חולון לא שותה קפה ועובדת
- קריית ביאליק -תודה לאל לא שובתים
אשקלון יש שביתה תודה לאל שאני בבית ..
אשכרה רוב העיריות לא שובתות רק בר"ג לא מרחמים על התושבים
כרמיאל - לא שובתים
גם אני בפ"ת ושובתים
רמת גן אתמול היתה אמא מתנדבת, היום אני הייתי אמא מתנדבת
אבל חדשות טובות - הסייעת שלנו סיפרה שהתקשרו אליה שמחר היא עובדת כרגיל, גם אם יש שביתה
באמת חדשות טובות מהעירייה- מחר הסייעות חוזרות לעבוד גם אם השביתה נמשכת. אתם חושבות שזה קשור לשיחה שהיתה לי בבוקר עם איציק מאגף הגיל הרך בעירייה? כי ממש התבכיינתי לו
1. גרה בהרצליה 2. כן יש שביתה 3. אתמול גם הייתי עם יותם בגן היום יש הורה מחליף מחר אני התנדבתי חצי יום ועוד מישהי ככה עד יום חמישי יש סידור לפחות. אם השביתה תמשיך בשישי יש אבות שמוכנים לעזור. נקווה שהשביתה תיגמר בהקדם
בטוח שזה קשור, הרי אין עירייה קשובה ורגישה לתושביה כעיריית רמת גן