סקר- מה אתן חושבות על ערוצים לילדים לתינוקות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב יקירות

בעקבות בן אני מכירה את ערוץ בייבי בעל פה

16 תגובות
עמוד 1
  • אני אישית מכורה לטלויזיה- לצערי

• אני עדין לא שמה את אוראל
    זה מפתח אותם??
    איזה ערוץ יש לתינוקות בyes?

• מגיל חצי שנה בערך היא התחילה לראות לולי ועד עכשו היא רק עם לולי עם אני מעבירה היא טופסת את השלט ורצה איתו אליי שאני יעביר ללולי..אני מכירה את לולי כבר בעל פה..אצלינו עם הילדה בבית אז זה דולק כימעט כול היום אבל זה לא אומר שהיא יושבת ורואה כול היום רק שמתחילים טלטאביזים או הגן הקסום היא ישר רצה ליראות..
  • אנחנו מהעולם השלישי אין לנו HOT/YES אמילי לא רואה טלויזיה בכלל ואורי רק דיסקים שאני מכינה בשבילו.
    גם אנחנו כמעט ולא רואים טלויזיה. אין מה לראות
    [

• מגיל 0 מתי שאני צריכה שקט כדי לעסוק בעניינים שלי
    יש בייבי שהוא מעולה אבל משעמם רצח
    אז אני פשוט שמה הופ ילדות ישראלית שירים מקסימים ורוקדת ושרה ומפעילה

להב הכי אוהבת דיסני ג'וניור ואני מקליטה לה גם דורה ודייגו

• גם אני כמו סיון
    כל הזמן הייתי מדליקה הופ ילדות ישראלית

• אני גם יענה

מגיל חודש אני שמה אותו בטרמפולינה מול הטי וי ערוץ בייבי
    מנקה הוא מבסוט ממלמל קצת חחחח

וגם הופ ילדות ישראלית מעולה שירים וגם הוא נהנה
    ביס זה ערוץ 39 40 -יסמין

• אני אישית לא חושבת שכל הריצוד הזה מול העיניים שלהם בגיל קטן תורם להם.
    להיפך אם כבר.

לכן אני אעשה כל מאמץ לפחות עד גיל חצי שנה לא להראות טלויזיה
  • לדעתי זה ממש ממש לא בריא לשים טלויזיה כ"כ לתינוקות כ,כ קטנים.וגם אין הרבה מה לראות שם....אני לא בעד.
  • למרות שהם עושים את כל המאמצים לסובב את הראש לטלויזיה- אני מנסה למנוע כל עוד אני יכולה בעיקר בגלל כתבה שקראתי באתר מאמי-
    http://www.mamy.co.il/article.aspx?IDP=2266
    אני שמה להם לולי ברקע רק בשביל שישמעו קולות נעימים ומנגינות.

• אצלינו הטלויזיה דולקת לרקע, ולא לולי (רק בעלי שם לולי בבוקר כשרק הוא מארגן את הילד) עד גיל 8 חודשים הילד בכלל לא הסתכל, לא הבין מה הקטע של הדבר הזה.
    ועכשיו גם אין מצב שהוא צופה ממש, הוא רק מגניב מבטים לכמה שניות, חצי דקה, שיא הריכוז שלו היה 2 דקות רצוף נראה לי בטלטביז.
  • אני לא שמה ולא מתכוונת לשים כל עוד אני יכולה לשלוט בזה
  • טלוויזיההההה אוויר לנשימה!!! מגיל 0 לא רואה כל דבר רע בזה. עוד סוג של עיסוק וענין לילד. אני מכורה לטלוויזיה ונראה לי שאני בסדר.
    בכל אופן לא לולי ולא בייבי כי הנפש שלי לא תעמוד בזה!!! כל עוד הוא לא מתלונן (4.5 ח') הוא רואה הכללללל
  • ערוץ לולי לבריאות הנפשית של כולנו!!!
  • לליראל כרגע אין צטרך בטלויזיה אני שמה לה שירים ושרות ורוקדות יחד והיא נהנת

קורן צופה בדיוי די או תוכניות שני מקליטה לו לגילו ושהוא אוהב
    אני די מגבילה אותו אין דבר כזה כל היום טלויזיה או לצפות בזמן האוכל וכאלה

לדעתי הטלויזיה היא כלי מצויין רק צריך שישאר בשליטה ובבקרה של ההורים

צפיה מהנה

• בינתיים אני שמה להם חצי שעה ביום דיסני ג'וניור, אבל הם מאוד אוהבים פרסומות, כל פעם שיש פרסומת בטלויזיה, הילדים עוזבים הכל ופשוט לא מגיבים לסביבה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה