שלום בנות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מזמן לא כתבתי כאן כי הייתי בהפסקה מהטיפולים בגלל ה CMV שהתגלה אצלי בדם..עברו חודשיים והיום עשיתי שוב בדיקת דם לCMV בעוד שבועיים יהיו תוצאות..תחזיקו לי אצבעות בבקשה שיהיה שלילי, המקרר עמוס לי בזריקות עוד מהטיפול הקודם כלומר הכול כבר מוכן להחלת הטיפול הבא ..גם ניראה לי שעוד מעט יעיפו אותי מהעבודה בסוף פברואר יעברו 150 יום מאז שהודעתי שאני בטיפולים וא הם יכולים לפטר אותי ללא אישור ממשרד התמ''ת אני חייבת להביא אליהם עוד אישור על התחלת טיפול הבא עד סוף פברואר כי עם לא פשוט יבעטו בי מהעבודה כי החודש הבאתי הרבה מאוד חופשי מחלה חצי של הילדה וחצי שלי.. אני ניכנסת ומתעדכנת לפעמים מה קורה איתכן ומחזיקה לכול אחת מכן
15 תגובות
עמוד 1
  • מחזיקה לך אצבעות לתוצאות טובות....
  • מחזיקה לך אצבעות!!!!!! מתפללת בשבילך שיהיה שלילי..

זה לא 150 יום מרגע שהודעת, זה 150 יום מרגע תחילת הטיפולים .

בהצלחה
  • אני הבאתי ב1/9 את המכתב לאחראית שאני בספטמבר ואוקטובר בטיפולים אז עד מתי אסור להם לפטר אותי?
  • בהצלחה!!!
    לגבי החוק, לפי מה שהבנתי זה לא מה שציינתן. זה 150 יום מיום ההיעדרות האחרון (כלומר הטיפול האחרון) כך שאת מוגנת!

בכל מקרה החברה צריכה אישור של משרד התמ"ת וחברות לא אוהבות לקחת סיכון ולהסתבך בסיפור הזה כי הן עלולות לשלם הרבה כסף פיצויים.

מקווה בשבילך שתתחילי טיפול חודש הבא ולא תצטרכי להתעסק בזה
  • עדן אני מצטטת לך כמה דברים -

"האיסור לפטר בטיפולי הפוריות
    ביום 4.2.2010 פורסם ברשומות תיקון לחוק עבודת נשים (תיקון מס' 45), התש"ע-2010, לפיו הורחבה ההגנה מפני פיטורים ונקבע, כי איסור הפיטורים האמור יחול גם על עובדת או עובד שלא נעדרו מעבודה, בתקופת הטיפולים כאמור לעיל, או במשך תקופה של 150 ימים לאחר מועד תחילת טיפולי הפוריות או טיפולי ההפריה החוץ-גופית, לפי המאוחר, כפי שאישר הרופא המטפל בכתב, ובלבד שהעובדת או העובד, לפי העניין, הודיעו למעביד על הטיפולים לא יאוחר משלושה ימי עבודה ממועד מתן ההודעה המוקדמת לפיטורים, ואם לא ניתנה הודעה מוקדמת לפיטורים – ממועד הפיטורים, ומסרו למעביד אישור רופא כאמור בתוך 14 ימים מאותו המועד, לפי העניין; הוראות אלו יחולו הן על עובדת או עובד קבועים והן על עובדת או עובד ארעיים או זמניים, ובלבד שעבדו אצל אותו מעביד או באותו מקום עבודה שישה."

ואומר שמהיום שבו נרשם במכתב מהרופא המטפל שבו התחלת את הטיפול האחרון שלך יש 150 יום (משהו כמו 5 חודשים) עד שיכולים לפטר אותך...

• שיהיה בהצלחה בבדיקות ,הלוואי שתתחילי טיפול כבר החודש,את הטיפול המנצח ...
    לגביי מקום העבודה שלך ,אם יש ספק אם את מוגנת או לא תבדקי עם משרד התמ״ת /ויצו/נעמת ,אני בטוחה שהם ישמחו לתת לך מענה ... בהצלחה !!!
  • מחזיקה לך אצבעות
  • עמדתי במצב הזה באוקטובר ופניתי להסתדרות העובדים שם קיבלתי ייעוץ ראשוני.
    לדעתי גם במשרד התמ"ת יוכלו לתת לך מענה בנידון.
  • ואי תודה בנות אין עליכן...אני ינסה לרשום שוב מכתב למשרד התמ''ת אני ישאל אותם..אז כמו שהבנתי בסוף פברואר זה יהיה 150 יום נכון? הודעתי עם מכתב מסורוקה ב1/9 ..ואי ואי אמן שיהיה שלילי בבדיקת הדם...מאז שהבאתי מכתב שאני בטיפולים אני ממש כמו מלכה שם עושה מה שבא לי יוצאת להפסקות כשבא לי אף אחד מילה לא מדבר איתי חחחח לפני כן שהייתי מחסירה יום או יומיים ישר המנהל היה מזמין אותי אליו לשיחה ועכשו ואללה שבועיים הייתי חולה חשבתי אני יבוא ישר יקרא לי ולא,לא קרא ולא נעליים אפילו לא הסתכל לכיוון שלי חחח..
  • יש לי כמה המלצות חשובות בשבילך:

1. ודאי שיש לך הוכחה שעידכנת את הבוס שלך בטיפולים (מייל, אישור פקס וכו').
    2. למעסיק מותר לפטר עובדת בטיפולי פוריות אם יש עילה לכך (בדיוק היתה על כך כתבה מענינת ב ynet). רוב הפניות של המעסיקים מאושורת על ידי משרד התמ"ת כי הם הצליחו להוכיח עילה (כמו איחורים לא מוצדקים וכו').

והכי חשוב - שתהיה תוצאה שלילית! אמן!

• המון בהצלחה מאמי.... מקווה שהבדיקות דם יצאו שליליות
  • ייאלה עדן מחכים לעוד נסיך או נסיכה כמו דיאנה המקסימה

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • תודה רבה על החיזוקים בנות, עכשו רק נישאר שה' ישמע אותי ויעשה ככה שבבדיקת דם יהיה שלילי ואז אני יצא לדרך חדשה...אוף אני כותבת ובוכה...ריגשתן אותי בנות עם החיזוקים שלכן..תודה רבה רבה לכולכן אמן שה' ישמע את כולנו בקרוב מאוד...

• אני בעד לשים את כל מה שהיה בצד... סך הכל כולנו באותה הסירה

מאחלת לך המון בהצלחה
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • מחזיקה לך אצבעות שבעוד שבועיים תהיה לך תוצאה שלילית ותוכלי להמשיך עם הטיפולים.
    שיהיה בהצלחה! שנשמע בשורות טובות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה