היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
דרך אגב אחרי חודשיים חתימה קיבלתי סכום עצום של 3700 שח הגיוני לא?
[
אם כבר מדברים על אבטלה- אם התפטרתי אחרי הלידה, מתי אני צריכה להגיש תביעה?
מציצה לרגע....
וברור שמלא חיבוקים
זו באמת הרגשה לא נעימה...
האמת מתאים לי שאריאלה תתקשר אליי באופן בהול...
אחיות שלי איך בא לי לא לעבוד... לשבת בבית בפאנן....להתפנק....
אבל בינתיים עד שהיא תתקשר אני עובדת מה לעשות... אבל ב"ה אין תלונות... העיקר הבריאות.
ליהי, יודעת מה אמא שלי אמרה בתקופה שהיא הייתה מקבלת אבטלה? "15 שנה אני משלמת ביטוח לאומי, הגיע הזמן שאני אתחיל לקבל משהו חזרה".
ליהי: 1 מדינה: 0
תוספת מדהימה למשפחתנו!
בנות
תודה מתוקות שלי
ים של חיבוקיםםםםםםםם
אם זה עוזר אני כבר אמרתי לפקידה "חותמת" חחחחחחחחחח דפקתי חיוך אבל ההיא אבן לא מבינה בדיחות
ואי,גם אני ה- מטפלת בבית..מביאה בבוקר+מחזירה+דואגת ל"חיי-החברה"
שירה, הכי טוב לעבוד ולא להזדקק בכלל לשום סיוע מהמדינה
באיזה תחום את מחפשת? דווקא אני מכירה משרה שכן יכולה להתאים לאמהות..
אשמח לשמוע, מיכל. רוצה לכתוב לי את הפרטים בפייס? תודה
אני מאמינה שאת תמצאי עבודה חדשה והרבה יותר טובה, עם אנשים טובים ותנאים מעולים! תראי, אני ממש זוכרת את התקופה בה פוטרתי וניסיתי למצוא עבודה... אמא צעירה, בלי הרבה ניסיון, עם תינוק... קשה! אבל בסוף מצאתי עבודה מושלמת! אני מאמינה שהכל לטובה, פשוט עכשיו לא רואים את זה, אבל הטוב הזה ממש קרוב חוץ מזה, תנצלי את הימים הגשומים האלה להשלים שעות שינה, כשנופר בגן