היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מתעורר כל שעה למוצץץץץץץץ ולפעמים באמצע הלילה הוא כל דקה מתהפך עם הראש (ישן על הבטן) ואז נופל לו המוצץ והוא שוב מבקש!!!! כל דקהההה מה עושים????? מה מפריע לו???
8 תגובות
עמוד 1
אין לי מושג זה הדבר הכי מעצבןשיש כמה שאני מבינה אותך
בן כמה הוא? בסדנאת שינה של האגיס-היועצת אמרה כבר ללמד תיינוק בן 5 חודשים להכניס מוצץ לפה-לבד
הוא בן 4.5 חודשים- לא בכיוון בכלל לקחת מוצץ לבד
הוא ילמד מאמי....
אני מפזרת לה 3 מוצצים ליד הראש ועדיין לפעמיים מתוך שינה היא בוכה ומחפשת אותו....
סבלנות...
אני יכולה לפזר לו חמישים הוא לא יודע להכניס מוצץ לפה הלילות הלבנים האלה.....
חחחח יפה שלי אני מלכת הלילות הלבנים!
הבת שלי בת חמישה חודשים ומתועררת כל חצי שעה- שעה למוצץ אין לי שעה רצופה של שינה! (החל מ 12 בלילה)
הבנות פה כבר מכירות את החפירות שלי בנושא וכל מה שאפשר להגיד זה- "הזמן יעשה את שלו" "הם עוד קטנים!"
הם לומדים והוא ילמד זה יגיע
אני ממליצה לך לשים בלי קשר את המוצצים בצד ובצד קבוע ולהגיד לו שהמוצץ שלו פה. שאת באה לתת לו מוצץ תתני לו קודם להחזיק ביד וביחד להכניס לפה ככה הוא ילמד
נכון ולתרגל את המציאה של המוצץ גם בשינה של הבוקר.
אני בספק אם מצליחים ב 5 חודשים אבל בחצי שנה +זה בטוח יצליח !