-
מאמוש.... זה החלק הכי קשה
-
אצלי זה אותו הדבר.
כשהיא לא בבית היא לא ישנה טוב. ואם אנחנו נמצאים בבית עם הרבה אנשים אז יש לה עודף גירויים ואז בכלללל.... אין על מה לדבר.. פשוט צרחות...
עכשיו אני אצל אמא שלי, והילדה לא הפסיקה לבכות, סתם....
אני חושבת שזה פועל יוצא מזה שהם עוד ממש קטנים ויש להם את השגרה שלהם, שאני יודעת שגם את דיי מקפידה על שעות שינה וכאלה, אז זה מה שקורה.
אני הייתי מציעה לך בימים לפני שאת חוזרת ללימודים לבוא לחמתך לכמה שעות כל יום כדי שיתרגל בהדרגה, וכמובן שבגיל הזה הם מסתגלים לכל דבר עם קצת מאמץ.
לגבי להקדים שעות שינה- תעשי את זה כל יום בהדרגה. כל יום להקדים ברבע שעה...
ואני מזהההה מקנאה בך לגבי המיילדות... זה החלום שלי!!! (שלצערי לא יתגשם)
בהצלחה בובה ודברי איתי..
-
ממי כששגרת היום שלו תהיה שם הוא יתרגל
וזה יהיה הרבה יותר מהר ממה שאת חושבת
שיהיה המון בהצלחה מתוקה
-
אצל אמא שלי אין בעיות, רק אצל חמותי... אוף
-
מקפיצה...
-
מה חמותך עושה איתו?
יש שם עוד ילדים?
יש משהו שנראה לך שיכול להפריע לו?
אולי יש משהו משובש בטקס השינה שם?
יכול להיות שמשהו קורה כשאת לא שמה לב?
באופן כללי- בקשר להשכמה בבוקר
תקדימי לו את שעת השינה ותראי איך לבד הוא יתעורר מבלי שתעירי אותו חחחח
ואז לא תרגישי רגשות אשם שאת מעירה אותו
ואם את באה לקפלן- אנחנו חייבות להיפגש!
-
אהובה שלי
-
תביאי לי אותו אני אדאג לו
-
מיכל - אין עוד ילדים אצל חמותי, רק הוא וטקס השינה לא משובש - אני איתו שם, עושה בדיק מה שאני עושה בבית... תשלחי לי את הטלפון שלך בפייס וניפגש את, אני ושירה איזה יום אחרי הלימודים שלי
-
מינה
-
קודם כל אני מאחלת לך המון בהצלחה בלימודים
-
גם הבן הקטן שלי ככה ואם תשימי לב הוא כבר "ילד גדול".... חמי וחמתי חושבים שהוא הילד הכי לא רגוע בעולם. בבית הוא ישן כמו בובה ואצלם זה פשוט הפקה כל לילה. לא סובלת את זה
-
תנסי לשים לו בלול משהו מהבית אולי בובה שהוא אוהב או מובייל או אפילו חולצה שלך
-
אצל אמא שלי אין לו בעיה, הוא ישן שם טוב, והוא כבר נשאר שם בלילה פעמיים, פעם אחת יצאנו ופעם היינו בחתונה והוא ישן מעולה! הבעיה רק אצל חמותי.
דרך אגב, היא לא אמא של אמיר, אמא שלו נפטרה מסרטן כשהיה בן 7 ואבא שלו התחתן שוב, היא מותק אמיתית, יש לי חמות מהסרטים
-
הפתרון היחיד שחשבתי עליו (ואחר כך ראיתי שכבר המליצו עליו) זה להביא לו דברים מהבית עם ריח מוכר, צעצועים שהוא אוהב...
גם הקטנה שלנו היתה מתקשה להירדם בבית אצל ההורים של בעלי אבל התחלנו לפרוש לה את השמיכה עם הריח שהיא מכירה, והבאנו לה את הדובי שהיא ישנה איתו בלילה ולאט לאט היא התרגלה
-
מינלה- רז תמיד לבושה יפה
-
אני בטוחה שהנסיכה לבושה יפה