מ5 בבוקר ערה בפחד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שי-אל רגישה משנולדה לחלבי ועד היום נתתי לה סימלאק איזומיל...
    בטיפת חלב אמרו לי בגיל חצי שנה להתחיל לנסות חלבי...
    אז התחלתי עם דייסות חלביות עם האיזומיל וחוץ משלשולים (שזה נורמאלי אמרו לי ) הכל היה בסדר...
    היום בבוקר התחלתי לה סימלאק חלבי..והתוצאה הייתה שאחרי האוכל היא הקיאה את נשמתה בשפריצים מהפה (סליחה על הבוטות) מחזה מזעזע שעד עכשיו אני לא נרגעת...
    מ-5 בבוקר לא ישנתי ואני עד עכשיו בסרטים...
    בנות חיבוק???

16 תגובות
עמוד 1
  • יו... מסכנה קטנה!!!

אחרי שהקיאה הכל בסדר?

• היא בסדר ברגע שחזרתי לאיזומיל....עד גיל שנתיים אני לא מתכוונת לנסות את זה שוב

• אני לא חושבת שהיא תפסיד משהו אם לא תאכל חלב...
    הטיפת חלב האלה... להרביץ להם לפעמים...

תרגישו טוב
  • זה רגישות כי היה לנו אותו דבר בגיל חודשיים שהפסקתי להניק אותה...
    ואז עשו לה את כל הבדיקות

• אחיות בטיפת חלב יכולות להמליץ על המקרה הכללי אבל אמא תמיד יודעת טוב יותר מה טוב בשביל הבייבי שלה
  • אויייי איזה פחד...

נועה שלי עם נוטרומיגן...
    בגיל שנה התחלתי לנסות לה והתחלתי עם מעדן דניאלה...
    כשראיתי שזה עושה לה כאבי בטן הנחתי בצד
    ואמרתי ביי ביי לעוד כמה חודשים
    מה בוער???
    היא לפעמים אוכל בגן גבינה לבנה בבוקר
    אבל אני לא מעמיסה עלייה....
    לא החלפתי לה אף פעם לא ניסיתי לה בכלל מטרנה / סימלאק חלבי...

בשביל מה??? טעים לה? היא אוכלת??
    ב"ה. עד שתפסיק לאכול דייסה
    תאכל נוטרמיגן עם דייסת סלט פירות

• [

• תוספת מדהימה למשפחתנו!

• בטח שחיבוקי
    איזה פחד!

• מקווה שהילדה בסדר וזה מאחוריכם
    איזה חוסר אחריות מצד האחות להגיד דבר כזה אסור לתת לילד שרגיש למשהו לנסות ולחזור לקחת בלי פיקוח ואיש צוות ליד

ששחר מצאו שיש לו אלרגיה ורצו שהוא יחזור לאכול חלב הרופא עשה את זה תחת פיקוח צמוד שלו ובשלבים שלבים
    יש לפעמים סימני אלרגיה שלא רואים אותם בעיין
  • וואווו באמתת מפחיד
    הלוואי שיעבור לה ומהר !!!

אולי זאת את התופעות לא ?

בכל אופן שתרגיש טוב

• אנחנו גם עם איזומיל ומעיין בת שנה וארבעה חוד' ולפני חודשיים ,נגמר הסימילאק
    בגן והמטפלת התקשרה אליי, ושאלה אם היא יכולה לתת מילד אחר, ואני הסכמתי כי היא כבר אוכלת דיברי חלב (גבינה ,מעדנים וכד' ) ועדיין הילדה הקיאה ,ממש השפריצה כמו שתארת ...אני במקומך לא מנסה יותר ונשארת עם האיזומיל ,לא בוער שום דבר
    היא מקבלת את כל מה שהיא צריכה ....ולגבי מוצרי חלב רגילים חכי איתה לגיל שנה .

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה