אז ככה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול היה לי יום מטורף ולחוץ- היום באה לבחון אותי האחראית עליי ואתמול ובכלל כל השבוע הייתי בהכנות מטורפות. בעלי היקר אמר לי אתמול שאניח לכלים המסריחים בכיור ואתרכז במה שיש לי לעשות...
    בחצות,כשסיימתי את כל ההכנות האכלתי את עופרי והלכנו לישון.. בעלי אמר שיש לו עוד קצת ללמוד והוא תכף יבוא.
    התעוררתי ב2 וחצי לפנות בוקר וראיתי שהוא לא במיטה, קמתי לסלון וראיתי- אין כלים בכיור, הרצפה אחרי שטיפה וכל הבית נקי ומסודר. וזה אחרי שהשארתי בית מבולגן ברמות ושכל השבוע לא נגעתי בו כמעט בגלל היום...
    והוא ישב על הספה ושתה תה.. הוא אמר שהוא בדיוק סיים והוא בא לישון.
    הבוקר קמתי לבית נקי ומצוחצח...
    והוא גם הכין רשימה של דברים שצריך עוד לעשות.

אז בגלל שיש לי בעל לתפארת, שתומך בי המון מאז הלידה,
    ואפילו שהעיניים שלי נעצמות מעייפות מצטברת ומיום קשה-
    אני הולכת לפנק את הבעלול

2 תגובות
עמוד 1

• כל הכבוד לבעל!!!!! שימשיך כך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה