אבל למה אתם כועסים עלינו (הגננות)? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אפשר לפרוק קצת??

אם יש לכם עבודה, ובעבודה הזאת יש נהלים. הייתם מתעלמים מהנהלים? אולי בידיעה שזה יכול להביא לפיטורכם?

לפי חוזר מנכ"ל אסור ל"נדב" אדם תמורת תשלום עבור שהייה בגן כאשר הסייעות שובתות.

זה חייב להיות אחד ההורים של ילדי הגן וזה חייב להיות בהתנדבות!!

יתרה מזאת, יש גננות שמתעקשות שזה יהיה הורה אחד בלבד למשך כל היומיים

אז למה כועסים וממורמים עלינו כאשר אנחנו פועלות לפי מה שאנחנו מחויבות?

12 תגובות
עמוד 1
  • צןדקת

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• לי אין טענה לגבי הגננת רק חבל על הגננת שיושבת כל היום בגן בגלל שהיא חייבת והיא לא יכולה לעשות כלום
    אצלנו מפעילים לצהרון מהבוקר המצחיק הוא שהסייעת של הצהרון היא הסייעת של הבוקר ...

אני לדוגמא אין לי מה לעשות עם דור אז אני לא יכולה ללכת לגן של שחר ואף הורה אחר לא מתנדב למרות שיש הורים שאין להם ילדים קטנים והם בבית
  • דרך אגב ראית ששלחתי לך תשובה
  • אני בכלל לא מבינה מה פתאום אנשים מרשים לעצמם לכעוס על הגננות/הסייעות, זו הרי לא החלטה שלהן.
    לגננות בד"כ ממש לא נוח שיש הורה מחליף, השגרה קצת משתנה, היא לא יכולה לבקש מהורה מחליף כל מה שמבקשים מסייעת, מעבר לזה שההורה המחליף לא מכיר את ילדי הגן, את נהלי הגן, את שגרת הגן....

ולסייעות זה נוח? הן לא באות לעבודה = לא מקבלות שכר. זו חופשה מאונס שהן לא ביקשו....

אני באמת מעריכה את ראש העיר שלנו שהוציא את מערכת החינוך מתוך השביתה הזו. (בשביתה הקודמת נתנו לסייעות את זכות הבחירה אם הן רוצות לשבות או לא, מיותר לציין שכולן הגיעו לגנים....)
  • אנשים מנסים להוציא את התסכול לשהם,
    מוציאים אותו על האנשים הלא נכונים
  • אני לא כועסת עלייך
  • למה לכעוס על הגננות?
  • מחר כבר אף אחד לא יכעס על אף אחד נגמרה השביתה

• הדסוש - כל הכבוד לראש העיר

כן, פשוט מחפשים איפה להוציא את התסכול...

• כי לעיתים יש נטייה לכעוס על מי שבסדר ושנמצא
    קשה מאוד לכעוס על מי שלא נמצא

גם אצלי כשאני מתאמת פגישות ומגיעה בזמן - תמיד יבואו אלי בטענות על אחרים שלא הגיעו בזמן ומעכבים...

פשוט כי ככה זה
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• יש אנשים פשוט לא נחמדים!
    בואו לכאן

• נוגע
    פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה