אני גמורה לגמרי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • די אני ממוטטת. פיזית נפשית. די אין לי כוח. הילדים מגיעים אחה"צ מהגנים הפוכים לגמרי אני חסרת סבלנות כלפיהם כל דבר גורר בכי. אין לי כבר כוחות וזה פשוט יוצא עליהם
8 תגובות
עמוד 1
  • הסוף של ההריון זה מתיש מעייף ולא קל
    תנסי להיות כמה שיותר רגוע עם הילדים הם מרגישים שאת בלחץ ובמתח
  • מותק!!!
    יש ימים כאלה..
    אבל אני סומכת עלייך שכשתסכלי עליהם בלילה ישנים וכאלה מתוקים, כאלה מזכירים לנו מהי אהבה אמיתית.. את תתמלאי כוחות חדשים.
    אחרי הלידה יהיה משהו אחר,
    אני מקווה שבע"ה תוכלי לנוח בבקרים ולחזור לכוחות שלך שנעלמו לך עם כל החולשה מההריון וה CMV הזה...
    [
  • איך אני מבינה אותך!!! הם חוזרים מהגן ולי כבר אין כוח אחרי יום של עבודה ואני מוצאת את עצמי כל הזמן כועסת וצועקת ומתעצבנת בלי סיבה! ואחר כך כל כך מתחרטת, הרי הם לא עשו כלום, זו רק אני המשוגעת!!!!!!!!! וההורמונלית!!!!!!!

וגם אני מתחילה לחשוב מה יהיה עם עוד תינוק בבית, איך אני אתמודד, אבל יהיה בסדר, בע"ה!

רותי

• עמית גרמת לי לבכות
  • מאמי זה הכי טבעי העולם! כבד לך! ואת עייפה זה ככה בסוף ההריון...
    אחרי הלידה תיהי קלילה שוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה