היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אמילי עם 38.9 חום ונושמת ממש מהר. אוף נראה לי אני לוקחת אותה למיון.. אמאל'ה בא לי לבכות אני לא זזה ממנה פעם ראשונה שאני ממש מפחדת, לא מצליחה להפסיק את הדמעות. [
29 תגובות
עמוד 1
ואיייי מאמיייייייייייייי אל תדאגיייי יהיה בסדר רפואה שלמה לאמלי הקטנה
אם הנשימות שלה לא טובות אל תחכי, לכי למוקד. שתרגיש טוב
נשמע מלחיץ תתקשרי למוקד אחיות, תשאלי אותם מה לעשות עם נשימות כאלה... אולי יתנו לך איזה עצה.... רפואה שלמה, תעדכני
תרופת סבתא לפני שאת פונה למיון, קחי חומץ ותמרחי לה טוב טוב את כפות הרגליים, תעשי לה כמן מסג' עדין כזה, אחרי כ-3 דק' של עיסוי עם החומץ, תגרבי לה גרביים ותתני לה לנוח. מנסיון, זה מוריד חום.
תרגישו טוב שתיכן.
המוקד המזורגג לא עונה כבר 25 דקות אני בטלפון.....
תודה מימילנד, החום לא מפריע לי הנשימות מפריעות לי. היא נושמת ממש מהר. [
תרגישו טובבבב
ממי, נשימות מהירות צריך לבדוק בהקדם.
שרק תרגישו טוב ומהר!!
אחות במוקד אמרה שנשימות מהירות זה חלק ממנגנון הגוף להורדת חום. כל עוד זה לא קוצר נשימה לא לדאוג להמשיך למדוד חום. מחר יש לי תור ב 4 לרופא ילדים. אז אנחנו בהמתנה. [
שתרגיש טוב מהר
שתרגיש טוב הבובה! שימי לב בלילה מה קורה עם החום! אפילו תעשי לעצמך שעון כל כמה שעות לבדוק! ( אם בכלל תשני)
תרגישו טוב מאמי
קודם כל, ולכל הבנות בפורום- בעלי אח!!!
הוא עובד במוקד, מתעסק עם דברים כאלה יום יום...
תרימו טלפון!!!!!
ליבי, כשעולה החום בד"כ ריווי החמצן יורד ואז היא צריכה לנשום יותר מהר..