-
ווווווווווווווווווואי מבינה אותך כל כך
גם המצב שלנו מדרדר, פתחתי על זה שרשור לפני כמה ימים ואז המצב ממש החמיר
-
וואי... מעצבן....
-
זה בדיוק השלב והמאפיינים של בדיקת הגבולות שלכם. כשאצלנו זה קרה, פשוט התחלנו להיות יותר תקיפים ונחרצים באיסורים שלנו.
אם החלטנו שמשהו אסור, אז אסור - ובטח שלהרביץ זה אסור. הם מבינים כ-ל מה שאומרים להם - ולכן בהחלט אפשר להגיד "בבקשה אל תכה את איתי. זה כואב. אנחנו בבית הזה לא מכים!" וחייבים להיות קשוחים ולהסתכל להם עמוק בעיניים, גם אם הם מחייכים את החיוך הכי מתוק וממיס שלהם
-
גיל שנה מאופיין ופריצת הגבולות.
הם בודקים אותנו טוב טוב
איפה אנחנו עומדים על שלנו
על מה אנחנו לא נוותר
איפה אפשר להמיס אותנו
תאמיני לי -הם חכמים הקטנים האלה...
יכול להיות שפשוט אולי את צריכה להתחיל איתו (דניאל) קודם?
איך איתי מתנהג כשהוא מחכה ? בסבלנות? או גם כככה?
הפתרון הוא עקביות ואמירת " לא" אסור" וכד'....
בלי לחייך, בטון רציני ותקיף!
-
קרן, ברור!
זה בדיוק מה שאני עושה. אבל הוא חוזר על אותה הפעולה שוב ושוב. ובודק את הגבולות.
ליהי, אני מקווה שאת צודקת. כי אני פועלת בדיוק כמו שרשמת. לא חשבתי שזה יגיע כ"כ מוקדם.
הוא ממש עושה לי סרטים. והוא גם מקנא באיתי כביכול. הוא לא נותן לי להתקרב אליו, כל פעם שאני מרימה את איתי או מחבקת הוא מטפס עליי ולא נותן לי.
ובאמת, באמת שאני לא מקפחת אותו, אני תמיד משתדלת לה**** לשניהם את אותו הזמן ולתת את אותו היחס.
-
זה גם מאפיין של הגיל. פתאום הוא מגלה שיש לו "מתחרה" על המשאבים החשובים שלו - אמא, אבא, צעצועים
-
הבנות פה הביאו לך טיפים מדהימים
שיהיה בהצלחה
-
-
אני רק מקווה שזה יגמר מהר ולא יתחיל לאיתי.
-
וואי נשמע קשה.. טוב קיבלת עצות.. כל מה שנותר לי להוסיף זה כפרונס על השובב הזה!!!! אני בטוחה שעם עקביות זה יחלוף.. עם אמא כמוך אין לי ספק!!!
-
חוץ מהטיפים המעולים של הבנות תראי האם משהו מםריע לו, יכול להיות שהוא מתוסכל ממשהו ולא מצליח להתבטא.
ובנוסף קבלי המון
[
-
ואי ואי אל תגידי לי
הבת שלי גם בת 10 חודשים והבן שלי בן 3.9!!!!
היא גם כן מושכת לו שיער צועקת עליו רוצה כל צעצוע שבידו
-
ווואי אין לי מושג מה להגיד לך
אני חושבת שכמו שהבנות אמרו תהיה רצינית והחלטית שאת אומרת אסור הוא בודק אותך תראי לו את הגבולות שלך ואת ההחלטות שלך
בהצלחה
-
תודה בנות!
ליבוש, לא מפריע לו כלום, ברגע שאני מרימה, מחבקת או סתם יושבת איתו הוא ילד אחר לגמרי, חייכן, משחק.... אבל הוא חייב להרגיש אותי פיזית. פשוט דבוק אליי כל היום ואם חס וחלילה אני נכנסת לשירותים אז הוא מתיישב ליד הדלת וצורח!
ואני באותן הרגע מרחמת על איתי, כי אני פשוט לא מספיקה להגיע אליו. הם באותו הגיל, לכי תסבירי לו שהוא כרגע זקוק לי יותר.
ידעתי שיש קנאה בין אחים, במיוחד קטנים, אבל לא חשבתי שגם בין תאומים, הרי הם מהיום הראשון מתחילקים בהכל!