האח הגדול בושה למדינה, מבטלת ערוץ 20!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך הצביעו לקוטי הערס הדוחה הזה, בן אדם מכוער קטן ואלים...
    או שההפקה מסדרת את העניינים או שהמצב עגום וזה משקף את פני החברה...

הבית מלא באנשים רעים, דוחים.. (חוץ משניים:העיוור והבחור הימני החמוד הזה..)

סכסכנים... הבלונדה הזקנה בכללללללל.... חרמנית דוחה, לא מתביישת, הילדים שלה צופים בה כל היום מדברת על סקס עם אנשים שיכולים להיות הנכדים שלה עם החוטיני המבצבץ לה...

תאמינו לי אחרי הכל מסתבר שדווקא ברי הייתה השפויה מבין כולם

זהו, פרקתי
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
10 תגובות
עמוד 1
  • אני איתך מאמי.

כאב לי מצד אחד שברי יצאה ומצד שני שמחתי בשביל עם ישראל כי בזה שהיא יצאה היא קידשה שם שמים. היחידים הנורמלים שנשארו בבית זה איתם העיוור שהוא מקסים וטוב לנשמה שלו שהוא לא רואה מי נמצא איתו בבית והשני זה תמיר העוף המוזר שהוא הסטרייט הכי מוזר ומצחיק שראיתי אבל הכי שפוי בבית.

ברי יודעת שאוהבים אותה וזה מה שחשוב. עכשיו שיאכלו אחד את השני שם.

לילה טוב

אפרת
  • אני חייבת לציין שלא הצלחתי לראות את התוכנית ונירדמתי חח חח
    ממש מזעזע... לקחו אנשים הזויים והפכו אותם לחיות מחמד של המדינה.
    משפט חכמה מצד קותי:״ יד אחת מלטפת, יד שניה נותנת לי ברך לפנים״... אחד האנשים הפחות אינטילגנטים שראיתי בחיי...

בקיצור, שיר מהממת אחת, אין לך מה להתעצבן, יש גם אנשים כאלה וזה בסדר...
    נשיקות

• ביזיון למדינת ישראל האנשים שנמצאים בבית הזה! כמובן שיש יוצאים מהכלל איתם, תמיר , ערן גם נראה לי בחור טוב.
    לא כולם מושלמים אבל זה ממש תת רמה!
    אני מאוד שמחה שהוציאו את ברי וזיווה ולדעתי הן ביישו את המגזר שהן מייצגות וצריכות טיפול דחוף. חולות נפש!!!!! כמה רעל ורוע הייתי פשוט בשוק. אין תשובה אחת ששאלו את זיווה והיא ענתה תשובה קשורה
  • אין על תמיר !!!!!!!!!!!!!!!!! בחור מקסים עם לב זהב !!!!!!!!!!!!!

ההצלחה מתחילה באמונה !
    בה-צ-ל-ח-ה אורטל
  • אני דווקא מאוד משועשעת מכל מה שקורה שם
  • נטאלי יקירתי... את יודעת שאני מת עליך אבל אני ממש לא מסכימה איתך...

אני חושבת שקצת נסחפו ביחס לברי ולזיוה, נכון שאין שם יותר מידי שכל והן קצת נודניקיות אבל יצאו לגמרי מפרופורציות , וזה ממש מכוער איך שקוטי או קותי , איך שלא רושמים את זה, התנהג לזיווה... הוא פשוט דוחה ומבייש את כל התכנית...בגללו העונה הזאת היא תת רמה ולא שווה לצפייה...
    חוזרת לנשיונאל גאוגרפיק... השימפנזה יפה יותר מקותי, והאנקונדה חמודה ממנו בהרבה...
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • שיר יקרה

אני מסכימה עם כל מילה שלך

זיוה אולי שרוטה קצת אבל היא דיברה מתוך הרבה כאב על מה שקורה לנוער שלנו ויש הרבה אמת בדברים שלה. קחו לדוגמה את העובדה שאוי לנו ואבוי לנו שתל אביב זכתה במקום הראשון כעיר הגאה בעולם. מה נהיה מהעם הזה.

לגבי ברי. היא אמרה משפט חכם כשהיתה בפנים. היא אמרה שאם היא היתה עדיין חילונית ונכנסת לאח הגדול בתור רקדנית עם חזיה ותחתונים היו מתים עליה ומקרקרים סביבה. הם פשוט ראו מישהי שמאיימת עליהם עם האמת של תורת ישראל והם נבהלו!

חוץ משלושה אנשים תמיר איתם וערן כולם תת רמה.

מה יותר טוב? שסער יעודד נישואים בין ערביים ליהודיות? בזה צריך לתמוך? לתקוף זה קל ולהאשים את הצד השני זה קל אבל הם שכחו בדרך להסתכל על עצמם במראה.

טעות נוספת של כולם היא שלא כל אדם דתי שנכנס מייצג את הדת הוא מייצג אך ורק את עצמו בדיוק כמו שלא מסתכלים על חילוני כמייצג את החילוניות אלא רק את עצמו
    בעלי אמר לי דבר מאוד יפה היום. אם היו לוקחים אדם דתי ומכניסים אותו לאח הגדול של המוסלמים והוא היה מבקש מהם לשמור על בשר וחלב בכלים הם היו נותנים לו יותר כבוד מאשר היהודים וזה עצוב מאוד!

הורידו את החשק לצפות בתוכנית.

ובנימה אופטימית זאת

יום נפלא
    ושנזכה לאהבת חינם אמיתית

אפרת
  • חופשי בזיון למדינה

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • נטלי הוצאת לי את המילים מהפה!!! מסכימה עם כל מילה שלך. דרך ארץ קודמת לתורה והן פשוט לא מכבדות את עצמן ולא את הזולת. כל הנושאים שזיווה העלתה הם מתוך אינטרס אישי ולא מדאגה ואכפתיות, כדאי שתתחיל בנימוס בסיסי והיא פשוט אלימה מילולית. ברי פשוט חצופה ברמות על! יש לה ביקורת על כל העולם וכדאי שתסתכל טוב טוב על עצמה. התנהגות מבישה. צריך לכבד כל אדם באשר הוא! מי היא שתעביר ביקורת?? שתזכר מאיפה היא באה.
    מכבדת את דעתכן בנות אבל לא מסכימה איתכן.
  • שושה יקירתי-
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה