רוצה לדעת איך אתן מרגישות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב,
    רוצה לדעת איך אתן מרגישות בתקופת הטיפולים. עם הבטן הנפוחה, החזה הכואב, הנזילות מהתמיכה אני מרגישה שאיבדתי את הזהות שלי, אני כבר לא אישה, אני איזשהו כלי להבאת צאצא לעולם. גם אתן מרגישות כך?
7 תגובות
עמוד 1
  • הייי ללי,
    קודם כל התחושות שלך מאוד אנושיות,
    אנחנו עוברות תהליך לא פשוט וכל הזמן מהדהדת השאלה ״למה״???

אבל תנסי למצוא את החיבור הזה אל בעלך ועם כל הקושי, תמצאי דרך לחיזוק הקשר בניכם והחום והאהבה.... יהיו יום יותק קשים וכאלה פחות, אל תזכרי שזה זמני!!!!

תחזיקי מעמד כי הכל למען מטרה נעלה.
  • אני בחיים לא הרגשתי שאני איזו מכונה או כלי להבאת צאצא ממש לא..אני כן מרגישה שונה משאר העולם ובאיזה שהו מקום אולי מיוחדת כי ה' בחר דווקא בי (ובבנות הפורום) שאנחנו נלמד שילדים זה לא דבר מובן מאילו ותאמיני לי כשכן נזכה להחזיק תינוק שלנו בידיים אנחנו נאהב אותו ונעריך אותו יותר מאשר מישהי שניקלטה להריון בצ'יק צ'ק..ואני מודעת לזה בגלל שיש לי ילדה שהגיע גם היא מטיפוליי הפריה ואני ממש רועדת עליה כול פעם עולים לי מחשבות רעות רק שלא יקרה לה זה ולא יקרה לה זה..כן מאמי אני לא אשקר ואני אגיד לך את האמת, כן כואב לי עד דמעות לראות חברות שלי שניקלטות צ'יק צ'ק ועוד שואלות אותי "נו מתי את?" אבל אני לא מפרטת להן מה עובר עלי לשם מה? הן לא יבינו במילא... תגידי תודה לה' על זה שאת אשה חזקה שגם עם את נישברת את מרימה את עצמך בחזרה..תהיי חזקה מאמי..
  • אנדריישלי..
  • אני לא מרגישה כמו מכונה להבאת צאצא, אבל מה שכן כל התחושות שאת מתארת נכונות...

האמת שזה ממש קשה... לי בשבועות האחרונים הייתה קריסה נפשית כבר וכל פעם אני מרימה את עצמי מחדש. כמו שעדן סיפרה, אצלי כל אבל כל החברות שלי (משהו כמו 5-6 חברות), התחתנו בשנה האחרונה ותוך חודש חודשיים נקלטו להריון.... זה מאד משמח אותי מחד ואני שמחה בשמחתם באמת מכל הלב אבל גם אני רוצה שזה כבר יקרה וגם אני יזמין אותן לפגישה ואספר להם שאני בהריון...

אני התחתנתי לפני 4 שנים כבר ואומנם עד לא מזמן לא ניסיתי (נטלתי גלולות כי למדתי לתואר ראשון) וכולם שואלים מה איתך? מתי אתם? ואני כבר לא יודעת מה לענות... מה אני יתחיל לספר כל מה שעובר עלי??? ואז זה חוסר עונים טוטאלי...

בקיצור אנחנו עוברות "חוויה" לא פשוטה והדרך ארוכה ומפותלת אבל אנחנו קמות כמו גדולות וממשיכות אל עבר המטרה ... אני מאחלת לכולנו שניקלט כמה שיותר מהר ושהתקופה הזו תעבור ותישכח ורק האושר והשמחה ילוו אותנו - אני תמיד מתנחמת שהילדים שלי יצאו משובחים כי הם עברו השבחה מדעית חחחחחחח

בהצלחה לכולנו וללי תיהיה חזקה ותדעי שכל מה שאת צריכה אנחנו פה כדי לתמוך ולהבין אותך הכי מכולם!!!

• חחחח שושה תראי איזו יצירה משובחת יצאה לי אחרי שגם התייאשתי אבל הרמתי את עצמי וזכיתי באוצר שבתמונה
  • עדן בהחלט אוצר משובח יצא לך חחחחח - מדהימה.... כל הכבוד לך שאת לא מתייאשת...

אני גם חזקה אבל נשברת לפעמים ומרימה את עצמי חזרה... מקווה שביום ראשון בע"ה אני יקבל תשובה חיובית להתחלת תקופה עם הרבה חיוכים ואושר...

בהצלחה מותק
  • איך שאתן מעודדות, איזה כייף שיש מקום כזה שמבינים אותך.
    שיהיה בהצלחה לכולנו!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה